Original topic:

Türk Telekom ?

(Topic created on: 01-12-2026 12:56 AM)
315 Views
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Options
Galaxy S

İyi geceler arkadaşlar 

Hali hazırda iPhone 16Pro telefonumdaki hattım Turkcell 

Samsung S25 telefonumdaki hattım Vodafone 

Her ikiside faturalı hat 

Vodafone hattımın tahahüdü Şubat ayında sona erecek, Yeni tarifeler oldukça tuzlu olacak 5G falanda işin içine girince 

Vodafone hattımı aynı numara üzerinden diğer operatörlerden birisine taşımayı düşünüyorum tahahütü bitince,,

Ama işin gerçeği her iki numaramında Turkcell faturalı hat olmasını istemiyorum,,

Geriye Turk Telekom seçeneği kalıyor,
Türk Telekom ile ilgili söylenenler pek iç açıcı değil çekim gücü zayıf,, mobil interneti yavaş zayıf vs gibi söylemler var !

İçinizde Türk Telekom kullananlar varmı? 
Çekim gücü mobil interneti hakkında referans verebilecek kişiler varmı ?
6 Comments
deniz2012
Active Level 4
Galaxy S
Turkcell 5G ile hızlı paket bir süre sonra pahlanıyo ama bence en iyi turkcell
F-I-R-A-T
Expert Level 2
Galaxy S
Ben türktelekom kullanıyorum
Zaman türkcell de kullandığım oluyor
İzmir de yaşıyorum
Hiç türkcell olsaydı diye düşündüğüm olmadı
Galaxy S
Türk telekom mobil verisinden memnunum geçen 100 mbps ile oyun indirdim bence gayet hızlı
kuzeykore06
Active Level 4
Galaxy S
Ankarada turkcell Vodafone kullandım vodadone ara ara hat düşüyor 2 yıldır türk telekom kullanıyorum gayette memnunum taahhüt bitince operatör öperatör geziyorum hangisi ucuz ve paket içeriği iyiyse ona geç
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aslında bölge bazlı bir seçenek araman lazım. Daha doğru olur
akaycim
Active Level 6
Galaxy S
İkisini de kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim:oturdugum semtte turk telekom turkcellden bi tık daha yavaş, ama turkcell kadar **bleep** değil, turkcell ilk seneden sonra acımıyor tarifeleri çok pahalı, turk telekom daha cömert bu konuda fakat kalitesi de turkcell ayarinda değil, şu anda turk telekomda 50gb tarifeye 570 lira ödüyorum ikinci yilimdayim turk telekomda,cekim gücü konusunda turkcelkdende oyle korkulacak kadar geride degil,tabibbu konularda oturdugunuz bolgede önemli.
0 Likes