cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Türkçe yazılım

(Topic created on: 02-14-2021 10:57 PM)
300 Views
Erber
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Samsung telefonlarda Bixybi  ve bazı programlarda örneğin ses kaydedici programda konuşmaları metne çevirmede  Türkçe dilin eklenmesini rica ederim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Erber,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

5 Comments
Galaxy S
video araması yapamıyoru Android 11 güncelleme yapdım simdide video arama olmuyor neden
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Öncelikle bixby Türkçe olmasını beklemek normal ama bu beklentiyi kale almayan Samsung olunca yapacak pek de bir seçenek yok Google asistan varken onu kullanmak dışında
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Klavyedeki emojilerde bile Türkçe arama yok maalesef. Sesi metine çevirici aktif olmayan ülkelerde Google'nin yazılımı klavyenin üstüne eklenebilir aslında pratik olması için.
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Yedekleme yaptıysan ancak o yedeği geri yükleyerek yapabilirsin ama ses kayıtları yedek alması için küçük bir tik var onu işaret almıyor sen istersen işaretleyip ses kayıtları da yedek alsın dersen yedeğe alır geri alınabilir
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Erber,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD