cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Türkçe dil paketi tek gelmeyen ben miyim?

(Topic created on: 10-29-2024 11:20 PM)
250 Views
hazarddwoy
Active Level 6
Options
Galaxy S

Öncelikle sizin söyleyeceğiniz her şeyi yaptım. Telefonum güncel durumda. Play store da güncel. Galaxy store'daki uygulamaların hepsini de güncelledim. TTS Turkish olan o 2 paketi de indirdim galaxy storedaki. Yeniden başlattım cihazı birkaç kez. Dil paketlerini kontrol ediyorum ama Türkçe yok. Acaba benim cihaz arada kaynadı da unuttular mı göndermeyi. Cihazım bugda mı kaldı ne. Yetkili biri ulaşıp cihazımı inceleyebilir mi? Cihazım düz s23 255gb olanı.

9 Comments
Galaxy S
Valla bana da yeni geldi reisim şimdi indiriyorum s24 plus kullanıyorum bende
0 Likes
Galaxy S
Fazla takma unut gitsin zaten geliyor birkaç güne ben öyle yaptım yeni aklıma geldi baktım gelmis 😅
0 Likes
hazarddwoy
Active Level 6
Galaxy S
Aga şimdi bu zumbırtı ayarlarda dil paketlerine geliyormuş ya, şimdi bu yazılım güncelleyerek mi geliyor yoksa pat diye beliriyor mu orada kendiliğinden? Sende nasıl oldu?
0 Likes
Galaxy S
Dil paketlerine birden geliyor yazılım falan değil yani
0 Likes
hazarddwoy
Active Level 6
Galaxy S
Ya kafaya takmam normalde de arkadaşıma geldi, bana gelmeyince dalga geçiyor 😂
0 Likes
Galaxy S
Sen zaten yapacağını yapmışsın arada telefonu yeniden başlatarak kontrol edebilirsin
0 Likes
missionexpert
Beginner Level 2
Galaxy S
Gelen güncellemelerin bütün cihazlara erişimi bazen bir haftayı bulabiliyor. Senin cihaza da gelir. Ekstra bişey yapmana gerek yok
0 Likes
erolavcii
Active Level 6
Galaxy S
Öncelikle ayarlardan, telefon hakkında bölümüne gir oradan yazılım bilgilerine tıkla, ardından Google Play Sistem güncellemesi yazan yere tıkla güncelleme gelmişse onu güncelle telefonu yeniden başlatınca , Ayarlar genel yönetim , dil paketlerine Türkçe geliyor.

Ekim ayı Google play sistem güncellemesi olmadan gelmiyor . Bende çok uğraştım dün sonunda oldu.
hazarddwoy
Active Level 6
Galaxy S
Dediğini ben zaten yapmıştım olmadı.
0 Likes