Original topic:

Türkçe Bixby gereksiz diyenlere

(Topic created on: 10-05-2025 06:04 PM)
169 Views
cangokdemir
Active Level 5
Options
Galaxy S
Gemini bixby kadar kullanışlı ve adapte değil bence, kesinlikle Türkçe olması lazım..
8 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Bu konuda aynı fikirdeyim ama geminin şöyle bir avantajı var: her cihazda çalışıyor ve arkasında google gibi dev bir şirket var o yüzden belki şimdi değil ama ileride geminiylede kontrolümüz bixby gibi olabilir.
Kaptan2702
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum. Bluetooth kulaklıklarımda da sadece bixby'e yönlendirme komutu olduğu için telefon uzaktayken bixby'e komut verebiliyorum. Birini arayacaksam rehberde kaydı Türkçe olduğundan bixby dediğimi anlayamıyor.
cangokdemir
Active Level 5
Galaxy S
Bixby siri gibi Samsung'a ait bir uygulama aslında türkçe olmadığı için kullanamıyoruz. Google dev şirket tüm cihazlara ortak bir uygulama yapmış. Siri veya Bixby gibi olamaz cihazın kontrollerini tam uygulayamaz.
mfs_alpha_2
Active Level 4
Galaxy S
Zaten öyle olması lazım ama uğramamak için verdiler gemini ı
0 Likes
cangokdemir
Active Level 5
Galaxy S
Gemini iphone da yükleniyor, apple siriyi yapay zekalı olarak geliştirdi hatta. Ama Samsung dediğin gibi uğraşmak istemedi ver Gemini gitsin ama işlevsiz Gemini
0 Likes
cangokdemir
Active Level 5
Galaxy S
Bence apple asistan konusunda herkesin önünde, Samsung büyük marka olmasına rağmen. Xiaomi Huawei markaları gibi davranmamalıydı. Halbuki hiç zor birşey değil Türkçe yapmak. Art niyet var bence
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Art niyet olduğunu sanmıyorum. Zaten google ve samsung işbirliği içerisinde oldukları için artık bixbyde kapatılacaktır muhtemelen
priv
Active Level 10
Galaxy S

Yakın zamanda okuduğuma göre, Google "çok çeşitli" Android den rahatsız. Örneğin tüm dosya yöneticilerini "Files" da, tüm mail istemcilerini "Gmail"de sabitlemek istiyor. Samsung zaten bu konularda destek veriyor Google'a. Gemini daha asistanlaşabilirse ki olabilir bu... Bixby ye gerek yok. Zaten fişi ha çekildi ha çekilecek gözüyle bakılan bir uygulama.

0 Likes