cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Türkçe AI Desteği

(Topic created on: 09-09-2024 11:26 PM)
621 Views
agulerer
Active Level 5
Options
Galaxy S

Daha önce bir çok kez görüştüm, konu açtım ama halen Türkçe desteği gelmedi ve Samsung bizi 2. sınıf insan yerine koyuyor. Bakın dünyadaki bütün diller var ama Türkçe yok. Neden çünkğ biz yine de alıyoruz. Biz Türk'ler gerçekten böyleyiz, gider o ürünü yine alırı oysa ki protesto edip almamamız lazım. Artık Galaxy AI 2 çıkacak 3 ay sonra halen Türkçe desteği gelmedi ve ben Samsung'un Türkçe desteğini vereceğini halen inanmıyorum. 

40 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
2024 ün sonuna kadar gelir artık
agulerer
Active Level 5
Galaxy S
Ben ona bile inanmıyorum ama öyle olsa bile çok yazık. Bu kadar mı 2.sınıf muamelesi yapılır.???
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Türkçe dil desteğinin bu kadar geç gelmesinin sebebini gerçekten merak ediyorum garip gurup diller var Türkçe yok ya 2.sınıf mualamesi veya başka bir sebep artık neyse
agulerer
Active Level 5
Galaxy S
Siz 2.sınıf muamelesinden başka bir şey bulabilir misiniz? Bizi umursamıyor çünkü dil desteği olsun olmasın alıyor bu millet ve susmaya alışkınız. Protesto yok.
VedatA545G
Expert Level 5
Galaxy S
Apple de bile türkçe desteği var
agulerer
Active Level 5
Galaxy S
Apple Türkçe desteği konusunda hem hızlı hem önemsiyor. Tüm güncellemeler aynı anda yapılıyor. Bakın Apple Intelligence yıl başında diğer dillere destek vermeye başlayacak ve Türkçe ilk destek vereceği 7-8 dilden biri olacaktır. Ben iPhone 14 Plus'tan S24 Ultra'ya geçtim ama Samsung biz Türk'leri umursamıyor bence. Apple destek konusunda bambaşkadır. Deneyimleyen varsa bilir.
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Şuanki düz siride Türkçe var ama yeni gelecek olan Apple intellegenceda Türkçe yok ki önemli olan o
agulerer
Active Level 5
Galaxy S
Yeni gelen Apple Intelligence'ta sadece İngilizce var başka dil desteği yok. Yılbaşında 4 yeni dil desteği daha ekleyecekler sonra yıl boyunca devam edecekler
agulerer
Active Level 5
Galaxy S
Emin olun yeni Apple Intelligence dil paketleri gelmeye başladığında Türkçe ilk 7-8 dil arasında yer alacaktır. İlk Siri çıktığında bu şekilde yapmışlardı. Yani o zamanda Türk'lere değer verdiklerini göstermişlerdi.