cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Türkçe çeviri seçilmiyor

(Topic created on: 02-07-2025 11:29 PM)
23 Views
Joon1294
Active Level 3
Options
Galaxy S

Bu samsungun whatsappta mesajları çevirebilme olayı vardı. Mesajları seçilen dile çevirebiliyor ancak bunu neden türkçe olarak seçemiyorum. Şöyle bir örnek atayım hatta.

image

Burada dil eklenen Türkçeyi seçiyorum ama uygulanmıyor sadece güncel dil paketi sürümü yazıyor. Bunu nasıl türkçeye çevirecek şekilde ayarlarım.
17 Comments
KEMSA
Active Level 10
Galaxy S
Tekrar gönderiyorum bilgi vermek mahiyetinde çevirmek istediğiniz dilin üzerine basın orada size tercih sunuyor görüntüde gönderiyorum. Bu da Hintçe1738956539359.jpg
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy S
Ben sürekli forumdayım, genelde Samsung klavyeden şikayet yazıyorlar yok mikrofon kayboldu yok nasıl çevriliyor gibi ben işin kolayını buldum g-board kullanıyorum tavsiye de ederim ve yazmış olduğum ve gönderdiğim fotoğraflarda da yapmış olduğum işlemler var bana öyle kolay geliyor da bir tercih sizin.
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy S
Bu da dil seçenekleri1738956646998.jpg
0 Likes
Joon1294
Active Level 3
Galaxy S
Çok teşekkür ederim klavyede böyle bir durum var bunu biliyorum. Bundan yana sorunum yok zaten WhatsApp instagram gibi bazı uygulamada çeviri oluyor, edge paneli gibi bir navigasyon barı çıkıyor ondan bahsetmiştim ben aslında. Oradan sayfayı Türkçeye çeviremiyorum ama diğer dilleri çeviriyor.
KEMSA
Active Level 10
Galaxy S
Değerli kardeşim diğer arkadaşa da yazdığım gibi , ben bunları tercih ediyorum bu şekilde kullanıyorum belki işinize yarar diye size de tavsiye de bulundum benim için kolaylık tabii tercih sizin başarılar dilerim iyi akşamlar.🙏
0 Likes
Joon1294
Active Level 3
Galaxy S
Yok yanlış anlamayın lütfen, cevabınız çok teşekkür ederim. Size de iyi akşamlar 🙏
KEMSA
Active Level 10
Galaxy S
Estağfurullah ne demek yanlış anlamak sadece bilgi paylaştık bilgi paylaşınca çoğalır🙏💐
0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Telefonu ilk aldığımda bu bende de vardı sonra gitti sadece türkçe değil bu çeviri kısmıda yok yanlışlıkla birşeyi mi sildim acaba?
0 Likes