cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tüketici Haklarına Başvurumu Sağladım

(Topic created on: 06-26-2024 08:19 PM)
801 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Herkese merhaba. Bildiğiniz üzere S Pen ucunun yıpranması sonucu servise gitmiştim. Bilirsiniz Bursa Ebru Elektronik Samsung yetkili servisi çözümsüzlük merkezi gibi bir yer. Gelecek 10 müşterinin anca birinin sorunu çözülen bir yer. Doğal olarak benim sorunumu da çözmediler. Genel merkezden ve çözüm merkezinden arandım ve bekletildim. Çözüm merkezinden Serdar Bey'in geri dönmesi için not bıraktım ama bir daha dönmedi. Samsung WhatsApp Destek ekibi ısrarla beklememi söyledi. Samsung artık bizim tüketici haklarına başvurmamamız için bekletmekten başka hiç bir çözüm sunmuyor. Bekletme merkezi olmuşlar iyice. Anladım ki bu problem de Buds2 kulaklığım ve telefonum gibi aylarca uzayacak ve çözüme kavuşulmayacak. Daha fazla bekletilip oynatılmak istemedim ve tüketici haklarına başvurdum. Umuyorum ki Buds2 şikayetini kazandığım gibi bunu da kazanırım😃

image

Eğer siz de Samsung tarafından bekletiliyorsanız Tüketici Haklarına başvurunuzu sağlayın derim. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un 11. maddesi geregince, ayıplı malın ücretsiz onarılmasını, değiştirilmesini veya bedel iadesini talep etme hakkımız bulunmaktadır.
31 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
tebrik ederim kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşallah örnek teşkil edecek bir konu olmuş 😊👍
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim, inşallah☺️🙏
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
Hocam merhaba, kalemde deformasyon nasıl ve ne kadar sürede gerçekleşti acaba? Ben de Tab S9+ kullanıcısıyım da, öğrenmek isterim
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba. 9 ay yoğun kullanım sonucu ucundaki kumaşımsı doku ilk önce ince bir ip halini aldı. Daha sonrasında da koptu. Artık daha fazla sürtünmeye ve daha fazla iz bırakmaya başladı. Tabletlerde bu kumaşımsı doku var mı bilgim yok ama yine de yoğun kullanıyorsanız **bleep** uçların kullanım ömrü 1 yıl civarı bir şey. Normal kullanımınız varsa belki 1 yılı geçirebilir ama kolay yıpranıyorlar maalesef.
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
Teşekkürler bilgilendirme için. 2 yıl garantisi olan cihaz için elbette kabul edilemez bir durum umarım çözüm sağlanır. Ben de geçen Amazon'da gezinirken S Pen uçlarına denk gelmiştim yanlış anımsamıyorsam 5'li yahut 10'lu satılıyordu ve garipsemiştim. Demek ki böyle bir boyutu varmış bu ürünün
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Ne demek rica ederim. Evet doğrudur amazonda çok satılıyor. Ama orijinal kalitesini aratır mı diye şüphe ediyorum. Çünkü replika ürünler. Umarım sağlanır teşekkürler😃🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Umarım kazanırsınız 🙂👍
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Umarım, teşekkürler🙏
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Topraks9plus,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD