cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Spigen Kılıf

(Topic created on: 06-05-2024 11:48 PM)
181 Views
mustafa_61
Active Level 5
Options
Galaxy S
İyi geceler herkese. Bir sorum olacak. S24 Ultra cihazıma Spigen kılıf almayı düşünüyorum. Şu anda kullandığım kılıf Buff Magsafe Air Hybrid. Spigen'de Bu ikisi arasında kaldım. Sağlamlık konusunda hangisi daha iyidir, bunu bilmek istiyorum. (Bir yandan da telefonumun renginin görünmesini istiyorum ama sağlamlık konusunu merak ediyorum.)

image

image

25 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Spigen daha sağlam ben de aynı kılıfı kullanıyorum telefon tank gibi oluyor hocam
mustafa_61
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
0 Likes
mustafa_61
Active Level 5
Galaxy S
Bir şey daha soracağım. Spigen'in kendi lens koruyucusu ile kullanılabilir değil mi?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Zannetmiyorum zaten gerek de yok hocam kamera çıkıntıları çok fazla kamerayı koruyucu dan daha iyi korur emin ol
mustafa_61
Active Level 5
Galaxy S
Yine de yüksek para ödeyince korumasını da düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rica ederim paranın kuruşuna kadar hak eder spigen dünya da 1 numara spigenin üstüne tanımam!
mustafa_61
Active Level 5
Galaxy S
Peki son bir şey daha sorayım, kılıf telefonu ağırlaştırıyor mu yoksa normal ağırlığında mı kalıyor? Çünkü telefonun çok da ağır olmasını istemiyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu alacağınız kılıf biraz kalınlaştırır biraz ağırlaştırır hocam ama koruma olayın da yüksek bi koruma sağlar ve asla eliniz den kaymaz bence alın eğer beğenmezseniz 14 gün çayma hakkınız var iade edersiniz hocam

Kılıfı nereden alacaksınız ?
mustafa_61
Active Level 5
Galaxy S
Hepsiburada'dan düşünüyorum ama orada da fiyatı biraz yüksek. Resmi Spigen sitesinden almayı düşünüyorum. Ağırlaşmasını şundan dolayı sordum: Samsung'un kendi kılıfı da mevcut bende. Ağırlaştırdığı ve cebimden zor çıktığı için kullanmayı bıraktım. Bu kılıfı, **bleep** öyle bir problem olmazsa almayı düşünüyorum.