cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Spigen Kılıf

(Topic created on: 06-05-2024 11:01 PM)
232 Views
mustafa_61
Active Level 5
Options
Galaxy S
İyi geceler herkese. Bir sorum olacak. S24 Ultra cihazıma Spigen kılıf almayı düşünüyorum. Şu anda kullandığım kılıf Buff Magsafe Air Hybrid. Spigen'de Bu ikisi arasında kaldım. Sağlamlık konusunda hangisi daha iyidir, bunu bilmek istiyorum. (Bir yandan da telefonumun renginin görünmesini istiyorum ama sağlamlık konusunu merak ediyorum.)

image

image

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O zaman bu kılıf da da bu sorunu yaşarsınız hocam s24 ultranın kendisi zaten çok kaba bir telefon ben onun için s24 plus aldım
mustafa_61
Active Level 5
Galaxy S
Hımm, anladım. Cepte yapışma olayı olmasa yeterli bana aslında. Ondan dolayı bu iki kılıf arasında kaldım. Şu anki kullandığım Buff Air Hybrid bayağı hafifletiyor telefonu ama Buff'ın sağlamlığına çok güvenemiyorum açıkçası.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam S24 ULTRA telefon kullanıyorsun sen herşey den önce sağlamlığa önem göstermen lazım para senin için önemliyse tabi senin kullandığın telefon zaten çok kaba ben onun için almadım S24 PLUS aldım S24 PLUS da zaten S24 ULTRA ya yakın bir performans veriyor hatta bazı performans testlerin de S24 ULTRA yı bile bi tık geçiyor.
mustafa_61
Active Level 5
Galaxy S
Aynen S24+ konusunda ben de katılıyorum ama aldık artık yapacak bir şey yok. ;)
mustafa_61
Active Level 5
Galaxy S
Her neyse, tekrardan teşekkür ederim, ağzınıza sağlık tavsiyeleriniz için. Spigen'e de bir şans vereceğim. ;)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Senin istediğin şey hem korusun hem ince olsun bu mümkün değil hocam
mustafa_61
Active Level 5
Galaxy S
Ne yazık ki öyle. Sizin başka tavsiyeniz var mı kılıf olarak? Varsa onları da değerlendirebilirim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Başka tavsiye edebileceğim bi kılıf yok hocam çünki spigen dışın da benim gözüm de tüm kılıflar çöp 😂

Ama spigenin diğer kılıflarına da bakabilirsiniz tabi 😉
Solution
mky09
Beginner Level 2
Galaxy S
Tough armor tabii ki daha sağlamdır ama telefonu çok kabalaştıracağını düşünüyorum
mustafa_61
Active Level 5
Galaxy S
Biraz öyle olacak herhalde. ;)