Original topic:

Sorunlu s23 kullanıcılarının birleştiği post

(Topic created on: 09-19-2025 05:19 PM)
280 Views
KaanErsoyS23
Active Level 10
Options
Galaxy S

S23 ailesinden cihaz kullanan arkadaşlarıma sesleniyorum. Telefonlarınızdaki sorunları herkes yazıp bu gönderiyi doldurabilir miyiz. Bu gönderiyi samsunga bir şekilde ulaştırmayı planlıyorum çünkü eskiden beni telefondan aramışlardı forumda paylaştığım bir sorundan dolayı. Lütfen telefonundaki sorunların düzelmesini isteyen herkes bu postun altında sorunlarını aktarsın. İyi günler 

image

19 Comments
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Özellikle S23 Ultra Modellerinde ciddi kamera ve Batarya sorunları var
Zafercan
Active Level 10
Galaxy S
Batarya iyide kamerada evet var.
0 Likes
m_j_r
Active Level 6
Galaxy S
Kamera ve batarya problemi en büyük sorun olmaya başladı
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy S
Ya forumda uzun bir süredir varım. Batarya ve ısınma her anlamda problem. Ama kamera cok değil bence. Kamera daha çok s25 srisinde var
Azer50
Expert Level 2
Galaxy S
Batarya sorunu artık Samsungun ilgi konusu değil S23 serisi bitti o devir malesef
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy S
Nasıl değil güncelleme desteği hala devam ederken?
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy S
Ben de sorunlarımı anlatayım. Arayüzde hızlı hareketler yaparken(uygulama açıp kapatmaktan bahsetmiyorum onda zaten kasıyor) sürekli takılıyor. Kameram gece çekimlerinde çok güzel ve grensiz çekerdi artık ışıklar patlıyor grenli çekiyor. Bu gren mevzusu sadece gece çekimi değil, ışığın hafif düştüğü zamanlarda bile oluyor. Telefonun beklediği yerde sarjı çok hızlı düşüyor. Geceden sabaha %15 civarı düşüş oluyor. Diğer markalarda %1-%3 civarı bu olay.
0 Likes
Galaxy S
Yazsan ne olacak servise kaç defa gittim bi değişiklik olmadı onun için gerek duymuyorum samsung bitti benim için
Galaxy S
Kamera eskisi gibi değil, bataryaya deyinmiyorum