cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Soru

(Topic created on: 07-15-2024 02:50 PM)
66 Views
cann_s21fe2nesil
Active Level 4
Options
Galaxy S

Samsung s21fe 2.nesil nasil sizce sd 888 versiyonu (iphone 11 ile takasa girmeyi düşünüyorum)

39 Comments
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Şöyle bişey yapabilirsin iphone 11 güncelleme desteği falan bitti. Ekranı bile ips lcd ekran. Günümüz için her anlamda yetersiz bi cihaz. Ama telefon gerçekten temizse ve bi sorunu yoksa takasa girip sonra iphone 11'i direk vatan bilgisayara götürüp sıfır iphone 12'ye geçebilirsin. Böyle mantıklı olur gibi bence
0 Likes
Galaxy S
Pil 84 harici sorun yok ama ben 12 ye gececek butcem yok
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
O zaman 11'e geçme derim. Bak ben de iphone kullanıcısıyım ama şuan için 11 yetersiz bi cihaz. En büyük artısı para ediyor. Az önce söylediğim formülü S21 fe ile yapsan vatan bilgisayara götürsen doğru düzgün para vermiyolar ama iphone her türlü para ediyor..
0 Likes
Galaxy S
Hm ozmn s21fe ile devam edeyimm
0 Likes
Galaxy S
11 mi s21fe 2.nesil mi
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Önce ki yorumumda söyledim kardeşim düşüncemi. İphone'u her türlü tavsiye ederim ama 11 değilde yine temiz ikinci el 12 bulursan onla gir takasa. Elinde ki cihazın değeri iyice bitmeden
Galaxy S
Tamam dir
Galaxy S
Bende 2. Nesil var 15 de bitecekmi
Galaxy S
Hmm thanks
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Eğer S21 FE verip iPhone 11'e geçecekseniz hata etmiş olursunuz. 12 Pro veya 13 Pro olsa o zaman sıkıntı yok. Pro dışındaki iPhone'ların almaya değer olduğunu düşünmüyorum.