cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Snapdragon Galaxy S22 ayrıca üçüncü bir UI 5.0 (Android 13) beta güncellemesini

(Topic created on: 09-24-2022 11:57 AM)
485 Views
MeHmEt99
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Galaxy S22 serisi üçüncü One UI 5.0 beta güncellemesi ZVI9 sürümü ile birlikte geliyor 

Bu güncellemede 
* Galary hikaye bölümüne surekleyici slayt eklendi ayrıca duvar kağıdı özelleştirme bölümü tamamen yenilendi 
*kilit ekran , kilit ekrwn kısayolları, saat ve tarih widget stilini ve bildirim özelleştirme , 
* benim merak ettiğimiz s22 kulanıcıları pil çok muzdarip bu konu üzerinde samsung ne yaptı 
image

image

3 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hayırlısı 🤗
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
S22+ Plus kullanıyorum, evet 4500 mAh pili 5000mAh olsa belki daha iyi olacaktı ama o zamanda cihaz daha ağırlaşacaktı. şahsen bu haliyle cihazın hızından, performansından, ekranından, parmak izi okuyucusundan, gece dahi hızlı yüz tanımasından, sesinden ve diğer yazılımsal özelliklerinden çok memnunum. Umarım yeni yazılım güncellemeleri ile çok daha memnun kalırım. performans odaklı olduğu için ihtiyaca cevap vermesi için Spingen 27W hızlı şarj adaptörüne ilaveten seyahatilerimde lazım olursa diye çantamda bulundurmak için Baseus 20000Amp.30W Süper hızlı şarj eden powerbank aldım.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Gerçekten pil sorununa umarım bir çözüm veya optimizasyon bulmuşlardır. S22 de şarj içip gidiyor batarya 3700 ama yine günü çıkarsa iyi olurdu. Reklamlarda 5G açık halde 24 saat pil vaadi veriyor ama yalan ne yazık ki.