cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Snapchat Kasıyor

(Topic created on: 3 weeks ago)
130 Views
ulasch0
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba.

S23 FE cihazım var. Güya S serisi olan bu telefonda bile snapchat efekleri kasıyor. Hani eski telefonum redmi note 8di ve o telefonda kasma olunca normal karşılıyordum ama şuan bi s serisi cihazda kasma olunca garipsiyorum. Kasma sorununun çözümünü bilen var mı
14 Comments
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
S23 FE amiral gemisi niteliği taşımıyor. Daha çok üst segment sayılabilir. Amiral gemisi kadar güçlü değil
ulasch0
Active Level 4
Galaxy S
Yani snapchat sadece amiral gemilerinde mi kasmamalı?
İphone 8de bile hâlâ akıcı bir şekilde çalışıyor. İphone 8 günümüzde orta segment bile değil.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Ben kasmamalı demedim hocam. Siz S Serisi olarak özellikle vurgulamışsınız. Bende S Serisi ama amiral gemisi değil demeye çalıştım
ulasch0
Active Level 4
Galaxy S
Ben de zaten amiral gemisi demedim. S serisi dedim 🙏
0 Likes
Galaxy S
Hocam dediklerinizi 4447711 i arayıp söylesem gülerler fe ler de amiral gemisine sayılır içindeki işlemci den tutun verilen yapay zeka özelliklerine dahil amiral gemisi olduğunu dahi belli oluyor siz hangi politikaya göre olmadığını söylüyorsunuz
0 Likes
llgngr
Active Level 5
Galaxy S
hocam gecenlerde iphone xs den s23 e gectim ve net sekilde soyleyebilrimki snap efektlerinde xs fena derecede kasip isiniyordu ip8 in kasmamasi imkansiz
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 5
Galaxy S
FE üst segment diye geçiyor amiral gemisi değil
0 Likes
Galaxy S
Amiral vedatçım bu konu uzarsa 4447711 i arayıp söyleyeceğim forumda olanları fe lerde amiral gemisine giriyor emin olun sadece adına bakıp yorum yapılıyor içindeki işlemciyi verilen yapay zeka özellikleri görülmüyor
0 Likes
Kadirx
Active Level 6
Galaxy S
Androidle olan optimizasyon sorunu olabilir bende de aynı sorunlar oluyor bazen.