cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sms ile gelen doğrulama kodları

(Topic created on: 12-20-2024 09:07 PM)
181 Views
merzifonlu
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar, sms ile gelen bu kodları her defasında elle girmek zorunda kalıyorum. Google ayarlarında otomatik doldurma hizmetinin doğrulama kodlarını girmesine izin verdiğim halde bu özellik çalışmıyor. Otomatik doldurma hizmetimle mi alakalı yoksa google mesajlarla ilgili bir sorun mu çözemedim. 

Bu yüzden şunu sormak istiyorum: samsung mesajlar kullanan kişilerde de aynı durum var mı? Samsung pass ile samsung mesajlar çok daha iyi ve entegre çalışıyor olabilir diye soruyorum bu soruyu. 

Ya da samsung pass dışında şifre yöneticisi kullanan varsa onlarda da aynı durum var mı diye sormak istiyorum. Belki başka bir şifre yöneticisi kullanmamız gerekiyordur. Sorun samsung passten kaynaklıdır vs. Bilemiyorum. Yapacağınız dönüşleri merak ediyorum. İyi akşamlar herkese.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Hocam anladığım kadarıyla, internette de taradım ilgili başlıkları, bu sorun bir api uyumsuzluğu sorunu olabilir. Ya uygulama geliştiricileri tembellik ediyor ya da google'ın saçma sapan politikaları yüzünden oluyor. Bence tabii sorun google'dan kaynaklı muhtemelen. Çünkü bire bir aynı uygulamalarda apple tarafında otp mesajlardan kod çıkarılıp klavye üstüne veriliyor.

View solution in context

6 Comments
Galaxy S
Bazı uygulamalar otomatik doldurma servisini kullanıyor bazıları ise kullanmıyor yani uygulama ile alakalı bir durumda söz konusu
mongoosem5
Active Level 7
Galaxy S
gireceğiniz yere bagli hocam. gireceğiniz uygulama dogru API'yi bulundurmuyorsa kullanamiyorsunuz.
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
O zaman şunu diyebiliriz ki hiçbir android uygulaması doğru api'yi barındırmıyor. Ne yaparsam yapayım olmadı çünkü. Google'ın otomatik doldurma hizmetini bile denedim. Yani samsung pass yerine google şifre yöneticisi kullanınca bile sorunlu. Acaba sorun google tarafının ilgili api'lerin üçüncü taraflarca kullanımını kısıtlamasıyla mı alakalı diye merak ettim. Çünkü apple tarafında bu işlevin çalışmadığı tek bir uygulama bile yok.
mongoosem5
Active Level 7
Galaxy S
bende calisan sadece 1 2 uygulama mevcut, onlarin da ismini hatirlamiyorum bile. dogrusunuz.
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Bazen oluyo bazen olmuyo ben de anlamadım
0 Likes
Solution
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Hocam anladığım kadarıyla, internette de taradım ilgili başlıkları, bu sorun bir api uyumsuzluğu sorunu olabilir. Ya uygulama geliştiricileri tembellik ediyor ya da google'ın saçma sapan politikaları yüzünden oluyor. Bence tabii sorun google'dan kaynaklı muhtemelen. Çünkü bire bir aynı uygulamalarda apple tarafında otp mesajlardan kod çıkarılıp klavye üstüne veriliyor.