Original topic:

Sizce s21 fe cihazımı elden çıkarmalı mıyım?

(Topic created on: 08-04-2025 02:40 PM)
318 Views
Prod_by_lemm
Active Level 7
Options
Galaxy S

Bildiğiniz üzere s21 fe son android güncellemesini bir kaç ay sonra alacak sd888 de yaşlandı ama hâlâ güçlü (ısınmazı yaz aylarında deli etsede) kamerası hâlâ tatminkar bana göre de tasarımı gerçekten S serisini andırıyor s24 fe her açıdan daha iyi olsada tuğla gibi cihaz itici geliyor bana s21 fe çok zarif ve kibar cihaz kararsız kaldım sizce 2 3 yıl daha kullansam mı? Yoksa elden direkt çıkarsam mı? Hangi samsung cihazını önerirsiniz? Exynos'a şans verilir mi?

0 Likes
18 Comments
Galaxy S
Butce nedir
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
35 kadar çıkabilirim
0 Likes
Galaxy S
Düz s24 alın direkt
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
Çok ısınıyor bildiğim kadarıyla
0 Likes
Galaxy S
Snapdragona gore bir tik fazla ısınıyor ama üzmez
0 Likes
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
Isp'si bence sd den daha başarılı kamera konusunda s24 tasarım olarakta çok dikkatimi çekiyor üzmez diyorsanız ısınması bence alınır
0 Likes
Galaxy S
Exynos 2400 ile beraber hala çok iyi olmasada samsunf cogu sorunu düzeltti s24 cok mantikli bir tercih eğer büyüklüğü sorun değilse s24fe de alabilirsiniz hayati bir **bleep** yok ozellik olarak
0 Likes
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
24 fe de aklımda çok işlevsel ve başarılı cihaz ama cidden tuğla elde tutuş hissiyatı olarak bana pek premium hissettirmedi **bleep** olmasına rağmen s21 fe daha premium duruyor elde, s24 fe tasarımı cidden fiyasko olsada samsung cidden çok iyi cihaz yapmış sadece tasarımı için s24'e 10K daha fazla verebilirim saol hacı
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 7
Galaxy S
S23 var tam istediğiniz gibi ama ondada fazla ısınmadan dolayı şikayet eden bir taraf var bende bi ara s23 e geçmeyı düşünüyordum sonra a54 de kaldım şuanlık