Original topic:

Sizce s21 fe cihazımı elden çıkarmalı mıyım?

(Topic created on: 08-04-2025 06:14 PM)
51 Views
Prod_by_lemm
Active Level 7
Options
Galaxy S

Bildiğiniz üzere s21 fe son android güncellemesini bir kaç ay sonra alacak sd888 de yaşlandı ama hâlâ güçlü (ısınmazı yaz aylarında deli etsede) kamerası hâlâ tatminkar bana göre de tasarımı gerçekten S serisini andırıyor s24 fe her açıdan daha iyi olsada tuğla gibi cihaz itici geliyor bana s21 fe çok zarif ve kibar cihaz kararsız kaldım sizce 2 3 yıl daha kullansam mı? Yoksa elden direkt çıkarsam mı? Hangi samsung cihazını önerirsiniz? Exynos'a şans verilir mi?

0 Likes
18 Comments
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
Stok kalmadı s23 ün olsaydı düşünmeden alırdım
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
S23 asla alınmaz yakında güncelleme desteği bitecek
0 Likes
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
En az 2 yılı var sorun yok bence 2 yıla insan telefondan sıkılır değişir hem çok serin ve stabil bir cihaz s24 ile öyle aman aman farkları yok ama s24 yonga hariç bence önde o kesin o da yazılımın gücü
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Valla bilmiyorum ben tasarımını seviyorum aslinda asil rahatsiz eden cercevesi maalesef
S24fe_coni
Active Level 10
Galaxy S
Kral bende s24 fe var bendeki canavar gibi düz s24 serisini düşenemiyorum bile bendede en başta s21 fe vardı thh baş vurdum s24 fe aldım
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Katılıyorum veya biraz zorlayıp s25 alırsan seni baya götürür
0 Likes
thejolhgcj
Active Level 4
Galaxy S
Bana kalırsa da telefonla ahım şahım işler yapmıyorsanız, oyun vs aşırı gerekli değilse telefonunuzda kalabilirsiniz. Neticede android güncellemesi bitmesi telefonu hemen kullanılmaz yapmıyor. 2 3 sene daha kullanin. O zamanki paranızla s serisinin güncel telefonlarını alırsınız hem performan olarak da daha güncel olmuş olur. Çünkü şahsi fikrim, ben de s21 fe kullanıyorum. Telefon halen gayet akıcı. Uygulamalarda vs bi sorun olmuyor. 35 bin tl gibi rakamlar da gerçekten düşük değil. Paranızı daha yararlı alanlarda kullanabilirsiniz bence
Prod_by_lemm
Active Level 7
Galaxy S
Açıklayıcı oldu saolun 😇
starryblack
Active Level 9
Galaxy S
S21 fe aslinda iyi de arkasi **bleep** **bleep**.ui8 alir mi o da muamma ama bence 10_12 bandinda elden cikarip diger s serilerine bakabilirsiniz.s23,s24 veya daha ustu.samsung almam derseniz honor400 serisi iyi deniyor