Original topic:

Sizce hangisi daha doğru ? S23 pil sağlığı.

(Topic created on: 04-26-2025 01:13 PM)
1215 Views
cenk67
Active Level 6
Options
Galaxy S

Cihazı geçtiğimiz yıl mayıs ayında aldim. Yani 1 yıl doldu sayılır. Oyun oynamam, %80 ile 20 arasında sürekli şarj ederim. Kutudan çıkan kabloyu ve spigen arcstation 27w adaptörü kullanıyorum. Hızlı sarj hep kapalıdır.

*#9900# üzerinden pil sağlığı kontrolü yaptım ve %96 çıktı. Samsung müşteri hizmetleriyle smart tutor üzerinden iletişime geçip bir de onlardan pil sağlığını istedim ve %100 çıktı.

Sizce hangisinin dogru olma ihtimali daha yüksek ?

*#9900# ile verilen pil sağlığı

image

Bu da samsung müşteri hizmetlerinin verdigi pil sağlığı verisi

image

cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Ayarlar, güvenlik ve gizlilik kısmında otomatik engelleyiciyi kapatıp deneyin hocam
1745663270111.jpg
0 Likes
aliii811_
Active Level 10
Galaxy S
Telefondan yapabilirmiyiz peki
0 Likes
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Tabi telefondan yapılıyor zaten. Zıp dosyası telefonun hafızasına indiriliyor ama ben rahat kontrol edebilmek için dosyayı bilgisayara aktarmistim.
0 Likes
aliii811_
Active Level 10
Galaxy S
İndirdim de o yazıyı bulamadım
0 Likes
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Dumpstate.txt dosyasını bulup actiysaniz içinde bataryanın bilgilerini gösteren yazıyı bulmak biraz zor oluyor. Bul seçeneği yok çünkü. O yüzden bilgisayariniz varsa dosyayı bilgisayara atıp bilgisayardaki not defterinden acin. Onda bul secenegi var.
0 Likes
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Evet hocam.
0 Likes
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Dosyayı açtığınızda çok fazla yazi var. O yüzden ' bul ' secenegi olan bir uygulama üzerinden dosyayı açarsanız daha rahat olur. Ben o yüzden bilgisayara atıp not defterinde açtım. Bul kısmına msaved yazdım. O şekilde buldum.
0 Likes
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Tarayıcı üzerinden değil de not defteri gibi uygulamalardan açmayı deneyin hocam
0 Likes
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Iste artık destekleyen uygulamalardan bul kismi hangisinde varsa ve çalışıyorsa onda denemeniz lazim
0 Likes
Deep_S22
Active Level 8
Galaxy S
Telefon uygulamasıni açıp *#9900# tuşlayin ve "run dumpsatate and copy to sdcard" seçeneğine basın. İşlem bittikten sonra dosya yoneticine girin > internal storage (muhtemelen hali hazırda açınca burasi gelecek ama gelmzse diye söylüyorum) > log > dumpstate dosyasını açın. Ardından dumpsatete > dumpstate.txt notunu açın. Notu açtıktan sonra "mSaved BatteryAsoc" yazısını bulun, bu yazının karşısındaki sayı sizin batarya sağlığıniz olacaktır.
@Adanaliisot