Original topic:

Sizce galaxy telefonlarda hangi yazılımsal özellikler eksik ?

(Topic created on: 04-11-2026 10:33 PM)
262 Views
s26ultra_nisanur
Active Level 4
Options
Galaxy S

Telefonun daha kullanışlı olmasını sağlayacak ama telefonda şu anda olmayan özellikleri örnek getirin mesela

Ben başlıyorum, ikincil alan ve oyunlarda dual messenger özelliği eksik bence. 
Kozmetik özellikleri örnek getirmeyin, onlar olmasada olur çünkü adı üstğnde kozmetik, kullanışlı değil, sadece makyaj
12 Comments
Galaxy S
Sizde bahsetmişsinizde kesinlikle Second space. Aslında bende var samsung böyle özellik sunuyor ama ben özel olarak yüklediğim için var. Cihazlara default olarak gelmedi bence 😊1775936261199.jpg
0 Likes
NOTE7_fan
Active Level 7
Galaxy S
Nasıl yüklediniz hocam🙏
Galaxy S
Doğrudan farklı rom yükledim. Bu özellik belirli csclerde var(çin kore vs) bu csc kodları bizim cihazlardan farklı olduğu içinde yüklemek mümkün değil maalesef. Benim cihaz galaxy a52, normalde one ui 6'da kalıyor ama ui 8 kurdum. Yani tamamen cusrom rom işine giriyor bu kısım. Stock olarak resmi şekilde yapılmıyor
0 Likes
NOTE7_fan
Active Level 7
Galaxy S
Sağolun hocam🙏
0 Likes
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy S
Uygulama kilidi.
0 Likes
Galaxy S
Bu uygulamayı senelerdir kullanıyorum. Uygulama fotoğraf video gizler ve uygulamalara kilitte koyar, ister desen ister biyometrik şifre. aynı zamanda aynı hesap makinesi gibi işlem yapar. Ayrıca da davetsiz misafirlerin fotoğrafını çeker. Ayrıca da bulut depolama özelliği de var, başka bir telefona geçip uygulamayı silseniz bile yedekleme yapabildiği için fotoğraf ve videolarınız silinmez. Bence bir göz atın google playden
Bu da uygulamanın linki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calculator.hideu1775937806535.jpg
mdlatiff
Active Level 10
Galaxy S
Her uygulama için ayrı bir ses mikseri paneli. Örneğin; Instagram'da video izlerken arkadaki Spotify müziğinin sesini %20'ye düşürüp, Instagram sesini %100 yapabilmek veya belirli bir uygulamanın sesini sadece Bluetooth kulaklığa, diğerlerini telefon hoparlörüne **bleep** olarak yönlendirmek (menü derinliklerine girmeden), Akıllı Şarj Kesici ve Veri Geçişi (Bypass Charging) Bu özelliğin tüm sistemde kullanılabilir olması. Telefonu prize taktığınızda pili devre dışı bırakıp gücü doğrudan ana karttan alması. Özellikle navigasyon kullanırken veya telefon üzerinden uzun süreli video toplantıları yaparken pilin ısınmasını ve yıpranmasını tamamen engellerdi, Gelişmiş Pano Samsung Cloud ile cihazlar arası pano paylaşımı var ancak çok kısıtlı.Panoya kopyalanan metinlerin ve görsellerin içinde "OCR" (Metin Tanıma) ile arama yapabilme. Ayrıca, 1 hafta önce kopyaladığınız bir linke, telefonun yerleşik "Pano" arayüzünden kelime bazlı arama yaparak ulaşabilmek, iş akışını inanılmaz hızlandırırdı,Esnek Uygulama Dondurma Devre dışı bırakmak yerine "Dondurma". Nadir kullandığınız (örneğin bir banka veya kargo uygulaması) uygulamaları dondurduğunuzda; bu uygulamalar hiçbir şekilde arka planda uyanamaz, pil tüketemez ve RAM işgal edemez. Uygulamaya tıkladığınız anda milisaniyeler içinde "çözülüp" çalışmaya başlar. Bu, onlarca uygulama yüklü olan telefonun ilk günkü hızında kalmasını sağlar,İnternet bandını manuel yönetebilmek. Örneğin, arka planda büyük bir dosya inerken veya sistem güncellemesi yapılırken, o an kullandığınız görüntülü konuşma uygulamasına veya bir borsa uygulamasına ağ trafiğinin %80'ini "rezerve" edebilmek. Bu, kalabalık Wi-Fi ağlarında hayat kurtarırdı, Samsung'un metin seçme özelliği iyi ama daha derin bir Yapay Zeka Destekli entegrasyon mümkün. Ekrandaki herhangi bir görselin (uygulama kısıtlaması olmaksızın) üzerindeki bir sayıya bakınca doğrudan "Ara", bir adrese bakınca "Navigasyonu Başlat" veya bir IBAN numarasına bakınca "Banka Uygulamasını Aç ve Yapıştır" butonlarının **bleep** olarak belirmesi. Ekran görüntüsü alıp galeriden işlem yapma zahmetini bitirirdi, ikincil alan Telefonun kilit şifresine göre farklı bir profil açılması. Örneğin; telefonun asıl şifresi 1234 ise ana ekran açılır; ancak "acil durum/misafir" şifresi olan 5678 girilirse, telefon bazı uygulamaları (banka, galeri, özel mesajlar) otomatik olarak gizleyen veya sahte veriler gösteren bir moda bürünür, Yağmur/Su Modu Ekranın üzerindeki su damlalarını sensörlerle (veya kapasitif değişimle) algılayıp dokunmatik algoritmasını değiştiren bir mod. Yağmur altında veya eliniz ıslakken telefonun "hayalet dokunuşlar" yapmasını engelleyip, sadece parmak baskısını algılamaya odaklanması pratik bir çözüm olurdu, "Dual Audio" özelliği var ancak ses senkronizasyonu her kulaklıkta (farklı markalar kullanıldığında) aynı değil. Yazılımsal olarak gecikmeyi (latency) kulaklık bazlı manuel ayarlama imkanı verilse, iki kişi farklı marka kulaklıklarla aynı filmi milisaniyelik kayma olmadan izleyebilir.
0 Likes
Galaxy S
Bunu ben nasıl okuyayım bu nedir. Kitap yazmışsın resmen yuh 😂😂😂😂
0 Likes
Galaxy S
Ama gözüme acil durum özelliği çarptı beğendim ve ıslak parmak için olan özelliğide beğendim
0 Likes