cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizce ?? Almalımıyım ?

(Topic created on: 4 weeks ago)
381 Views
mertys
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaslar merhabalar kendime ekosistem yapıcam bunlarda karar kıldım bu fiyatlar uygun mu yoksa dahada uygun bulacağım kaynaklar var mı ? 

Saat ve kulaklık hakkında düşüncelerinize ihtiyacım var 

image

34 Comments
pixelprof
Active Level 1
Galaxy S
buds fe den memnun dedilim ben beyazini kullaniyorum gurultu engelleme ofis ortamlarinda ultra sessiz yapmiykr hala yanimdakinin klavye sesini duyuyorum. mikrofon kaliteside yetersiz metrobuste konusamazsin. watch5 kullandim guzel kullanisli ise yarardi ancak akiciligi hala iyi seviyede degil bence watch 8 i bekleyip watch7 almak daha mantikli 4800e watch 6 alinmaz
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Kulaklık okadar kötümü ya ? 😶 bütçe olarak saat ve kulaklığı ancak bu şekilde kombinleyebildim
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Saat kaç mm?
mertys
Active Level 7
Galaxy S
40 mm
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Bataryası küçük olduğu için günlük şarj etmek gerekir bunu bilmenizde fayda var. Kulaklık konusunda bir şey diyemem fe serisi için. Yorumlarda iyi diyen var kötü diyen var bende buds 2 var memnunum.
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Evet bataryası dikkatimi çekmişti küçük ama işimi görür diye düşünüyorum peki boyut olarak nasıl çok küçük duruyormu kolda ?
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Bileğiniz ince ise gayet güzel durur yalnız kalın ise küçük duracaktır. En güzeli etrafınızda teknoloji market varsa orada görüp bileğininizde deneyin derim.
mertys
Active Level 7
Galaxy S
Aynen haklısın bir teknoloji marketinde görüpte lazım
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
Buds fe değilde en az buds 2 iyi olur