cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sistem 57 gb alan kullanıyor nasıl düşürürüm?

(Topic created on: 04-23-2023 02:24 PM)
Musti42
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, 2-3 gün önce s22 ultra aldım. Dahili depolama kısmında sistem 57 gb a yakın bir kullanım yapıyor. Bunu nasıl düşürürüm yoksa bu normalmi? Görüntü ektedir. Yardımcı olur musunuz 

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy S
Ayarlar > Uygulamalar > her hangi bir uygulamaya gir > Depolama > Önbellegi temizle. Önbellegi temizlerseniz dahili depolamada yer açılır.

View solution in context

Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy S
Sistem telefonun tümünü kaplar uygulamaların önbellegini temizlerseniz yer açılacaktır.1682249897206.jpg

View solution in context

6 Comments
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy S
Ayarlar > Uygulamalar > her hangi bir uygulamaya gir > Depolama > Önbellegi temizle. Önbellegi temizlerseniz dahili depolamada yer açılır.
Musti42
Beginner Level 4
Galaxy S
3-4 uygulamanın önbelleğini temizledim fakat bir değişiklik yok. Uygulamaların Önbelleğinde maksimum 200 mb oluyor 200 mb la 60 gb ı nasıl düşüreceğiz hem biraz zor gbi.
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy S
Sistem telefonun tümünü kaplar uygulamaların önbellegini temizlerseniz yer açılacaktır.1682249897206.jpg
wallendor
Active Level 8
Galaxy S
Android işte. Bende A53 telefonumda da 27gb yer kaplıyor. Sanırım telefondan telefona değişiyor. Bunu değiştiremeyiz
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Andorid isletim oldugu icin tum uygulamalar cok yer kaplamaktadir malesef ornek 128 gb telefon 20 gb sistem size 108 gb vermektedir
samsung_A23
Active Level 7
Galaxy S
Her cihaz 512gb olduğu için böyle oluyor zaten
Benim 128gb sistem 29gb kaplıyor
Bu normal problem yok yani
Daha çok yer var 😁