cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sifre tanıma

(Topic created on: 06-23-2024 07:19 PM)
301 Views
laborant12345
Active Level 6
Options
Galaxy S
Arkadaşlar önceki telefonda ne zaman reset falan yapsam yeniden kurduğumda hiç bir uygulamadan tekrar Şifre istemiyordu eski şifreleri hafızaya almış ve beni yormadan bir çırpıda uygulamaları acabiliyirdum **bleep** ise geçen bi fabrika ayarlarına girdim bütün uygulamaların hem kullanıcı adını hem şifrelerini teker teker istedi benden..bununla ilgili bir ayar varmidir??
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Samsung Pass üzerine kayıt edilmiş olabilir hocam
0 Likes
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S
Tam da onu soracaktım aslında her uygulma girişinde bana onu sorup durdu Samsung pas edilsin mi edilmesin mi diye orada tık işareti doldurmalimiyim onu bilemedim açıkçası
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben Samsung Pasa kullanıyorum hocam. Gayet iş görüyor. Tavsiye ederim. Büyük ihtimalle de şifreleriniz ona kaydedilmiştir
0 Likes
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S
Hocam anlatamadım galibaa onu zaten kullanıyorum mesele o değil ki yeniden kurulduğunda yada şuan Manuel diğer uygulamaların şifresini kaydetme gibi bir şey yapabilir miyiz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet Samsung Pass zaten soruyor bunu hocam
0 Likes
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S
İşte ben o kısmı kaçırdım tekrar kaytedebilme durumunu soruyorum varsa nasıl yaparım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Uygulama içine girip Uyg. Ve Web siteleri sekmesinden + tuşuna basarak ekleme yapabilirsiniz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sormasa bile uygulama içinden kendiniz ekleyebiliyorsubuz
0 Likes
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S
Denedim güçlü bir şifre uygula diyor ancak ne girdiysem kabul etmedi
0 Likes