cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sideload ile One UI 7

(Topic created on: 02-16-2025 12:55 PM)
279 Views
MertA24
Active Level 4
Options
Galaxy S

Sideload ile One UI 7 Beta yüklersem nasıl sorunlar olabilir? Csc değişir mi?

11 Comments
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Ben daha önce S23 Ultraya ADB ile beta yüklemiştim herhangi bir sorun olmadı. CSC aynı kalıyor garanti de bozulmuyor. Fakat her bir yeni çıkan beta güncellemesini örneğin beta 3, beta 4 vs. Tekrardan adb ile kurmanız gerekecek çünkü OTA ile güncelleme alamayacaksınız. Beta programı bittiğinde de Odin3 ile en son çıkan stock romu atmanız veya Smartswitch PC versiyonu ile kararlı sürüme geri dönmeniz gerekecek. Cihaza bir zararı olmasa da uğraştırıcı bir işlemler. Vaktiniz ve deneyiminiz yoksa tavsiye etmem.
MertA24
Active Level 4
Galaxy S
Merhaba, öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. ADB ile bir kez bir şey yapmıştım, çok bir ilgim yok ama bilgisayarla ilgim var. XDA forumdaki yönergelere göre yaparsam olur mu? Smartswitch ile güncellersem Over The Air güncellemeleri almaya devam eder miyim? Smartswitch ile olmazsa Odin3 ile yapınca Knox sayacı artabilir mi?
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Merhaba. Bootloader kilidini açmadığınız sürece yapacağınız yazılımsal değişiklikler knox sayacını arttırmaz. Stock rom bootloader kapalı olsa da atılabildiği için sorun çıkacağını zannetmiyorum. Güncelleme konusuna gelecek olursak Smartswitch ile betayı 'revert' ederseniz OTA güncellemelerini eskisi gibi alırsınız ancak cihazınız sıfırlanır. Aynı şeyler Odin3 ile stock rom flash etmeniz durumunda da geçerli. Rom dosyası 15GB~ gibi bir boyuta sahip olduğu için inmesi uzun sürebilir ama atmak genelde 10 dakikadan az sürer. XDA daki yönergeleri takip etmenizi tavsiye ederim.
MertA24
Active Level 4
Galaxy S
Tamam çok teşekkür ederim yardımınız için.
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Rica ederim.
0 Likes
dogankestel
Active Level 4
Galaxy S
ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. hicbir sorunla karşılaşmadım. zaten beta sürümleri günlük hayatta kullanılabilen sürümlerdir. one ui 7 den usandım bile :))
MertA24
Active Level 4
Galaxy S
Bir şey sorucam. İndirebilmek için AXK4 istiyor fakat benim cihazımdaki AYA2. Bunu nasıl düzeltirim ve düzelttiğim yöntem knox sayacını veya garantiyi etkiler mi?
0 Likes
dogankestel
Active Level 4
Galaxy S
hayır garantide sorun olmaz. AXK4 ü indirip odin ile yukledikten sonra cihaz beta yuklemesine hazir olacak. yoksa hata verir
0 Likes
MertA24
Active Level 4
Galaxy S
TUR csc sinde AXK4 yok. Nasıl bulabilirim türkiye için. Csc yi değiştirirsem garantiden çıkar diye korkuyorum
0 Likes