Resolved! Solved

Original topic:

Sessiz Küçükler – çünkü varlar ama çoğu zaman fârk edilmiyorlar.

(Topic created on: 04-18-2026 12:26 PM)
290 Views
AHISKATÜRKs24fe
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Fârk ettiniz mi bilmiyorum ama bu platformu kullanan çocukların sayısı düşündüğümüzden daha fazla. İlk bakışta pek belli olmuyor, ama biraz dikkat edince yazışmalardan, tepkilerden, paylaşımlarında, hatta kullanılan kelimelerden kendini ele veriyor. 🤔

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
yns24u
Expert Level 5
Galaxy S
Aslında belli ediyor çoğu. Özellikle burada biraz zaman geçirdikten sonra ilk bakışta bile anlamaya başlayabiliyoruz. Yine de ne olur ne olmaz herkese sınırı aşmadan cevap vermek en mantıklısı.

View solution in context

Solution
kayaozgur1996
Expert Level 5
Galaxy S
Doğru söylüyorsun ya bazen uygunsuz kullanıcı adlarıyla bile anlıyorsun bir kaç tane rastladım çünkü direk bastım şikayeti bazılarını muhatap olmuyorum bıraksalar millet paylaşım yapmamasını istiyorlar

View solution in context

Solution
UsersS26Ultra
Active Level 6
Galaxy S
Evt bazen tuhaf yorumlar geliyo bazenn ya da özelden uygunsuz mesajlarr

View solution in context

6 Comments
Solution
yns24u
Expert Level 5
Galaxy S
Aslında belli ediyor çoğu. Özellikle burada biraz zaman geçirdikten sonra ilk bakışta bile anlamaya başlayabiliyoruz. Yine de ne olur ne olmaz herkese sınırı aşmadan cevap vermek en mantıklısı.
Galaxy S
Ben de sabah sabah 2 kişiye denk geldim 😂
Solution
kayaozgur1996
Expert Level 5
Galaxy S
Doğru söylüyorsun ya bazen uygunsuz kullanıcı adlarıyla bile anlıyorsun bir kaç tane rastladım çünkü direk bastım şikayeti bazılarını muhatap olmuyorum bıraksalar millet paylaşım yapmamasını istiyorlar
Galaxy S
Katılıyorum Hocam uygunsuz isimlerle çok var. Cevap bile vermiyorum
Solution
UsersS26Ultra
Active Level 6
Galaxy S
Evt bazen tuhaf yorumlar geliyo bazenn ya da özelden uygunsuz mesajlarr
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hmm
0 Likes