cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sesli konuşmada Türkçe eklentisi yok.

(Topic created on: 08-22-2022 08:31 AM)
Yavuz1975
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Samsung s22 ultra 512 GB cep telefonu aldım. Güzel bir telefon yapmışsınız tebrik ederim.Lakin sesli metin konuşmasında Türkçe yok. Başka marka kullandığım telefonlarda dahi vardı. Samsung büyük bir firma, adını korumak istiyorsa bu tür ayrıntılara dikkat etmelidir.Bu konuda güncelleme yapılmasını rica ediyorum. Sonuçta bu Telefonu Türkiye pazarında satılıyorsa, Türkiyeye karşı ayıp edilmiş oluyor. Bu durum Tüketici haklarına karşı da hoş bir durum değildir. Bu güncellemeyi yaparsanız sevinirim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Giresun
Expert Level 2
Galaxy S
Daha önce benzer bir konu hakkinda çözüme ulaşılmış inceleyebilirsin. Olmazsa uzaktan erisim talebi olusturarak kontrol ettirebilirsin.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Sesli-giriş/td-p/11675793

View solution in context

3 Comments
Yavuz1975
Beginner Level 2
Galaxy S
Samsung s22 ultra 512 GB cep telefonu aldım. Güzel bir telefon yapmışsınız tebrik ederim.Lakin sesli metin konuşmasında Türkçe yok. Başka marka kullandığım telefonlarda dahi vardı. Samsung büyük bir firma, adını korumak istiyorsa bu tür ayrıntılara dikkat etmelidir.Bu konuda güncelleme yapılmasını rica ediyorum. Sonuçta bu Telefonu Türkiye pazarında satılıyorsa, Türkiyeye karşı ayıp edilmiş oluyor. Bu durum Tüketici haklarına karşı da hoş bir durum değildir. Bu güncellemeyi yaparsanız sevinirim. 
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm

Cihazda klavyede sesli yazı yazma özelliği bulunmaktadır Ancak bu nasıl aktif ediliyor ben yapmıştım ama hatırlamıyorum bu konu hakkında bilgi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini arayın 4447711
Solution
Giresun
Expert Level 2
Galaxy S
Daha önce benzer bir konu hakkinda çözüme ulaşılmış inceleyebilirsin. Olmazsa uzaktan erisim talebi olusturarak kontrol ettirebilirsin.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Sesli-giriş/td-p/11675793