Original topic:

Ses sorunu

(Topic created on: 11-23-2023 10:44 AM)
300 Views
alican18
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba s23 telefonuma 2 haftadır gelen aramalarda çağrıyı cevapladığımda karşı tarafın sesi bana gelmiyor ama benim sesim karşıya gidiyor. Görüşmeyi sonlandırıp aramayı ben yaptığımda ses geliyor. Neden olur ne yapmam gerekiyor? Hattım 6 yıldır kullandığım Türkcell.

0 Likes
6 Comments
yavuz2727
Active Level 6
Galaxy S
Android 14 güncelleme sonrası oluşan bir hata. Bir haftadır aynı sorun bende ve bir çok kişide de var ve maalesef şu ana kadar bir çözüm bulamadı koskoca Samsung. Yazılım hatası olduğu ortada ama çözüm yok.
alican18
Active Level 4
Galaxy S
Malesef öyle. Çağrıları kapatıp ben arama yapıyorum düzeliyor. Acilen buna çözüm bulunmalı
ibrahim1071
Active Level 6
Galaxy S
Bende de aynı sorun var adamlar servis e yolla diyor en iyisi eski sürüme ger dönmek
yavuz2727
Active Level 6
Galaxy S
Eski sürüme nasıl geri dönülüyor acaba.
0 Likes
alican18
Active Level 4
Galaxy S
Servisi aradım şimdi güncellemesini kontrol ettirdi, WiFi aramadı açık mı ona baktırdı o da birşey yapmadı
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba alican18,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes