cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Serviste verilerin silinmesi

(Topic created on: 09-27-2023 02:08 AM)
efato
Active Level 1
Options
Galaxy S

Ekranı kırılan s23 ultra cihazimi "Bakım modu"a alarak yetkili servise gönderdim. Bakım modunda erişim olmamasına rağmen kişisel verilerimin hepsi servis tarafindan silinmiş. Eğer fabrika tarafından konulan bir özellik göz ardı edilecekse servise nasıl güveneceğiz? Eğer servis haklıysa, bu özellik neden yazılıma dahil ediliyor?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba efato,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Galaxy S
Dava aç,tazminat alırsın.10 sene kadar önce 1 kişi ıphone cihazı onay alınmadan sıfırlandıgı için 5000 tl tazminat almıştı.
sabırekren
Active Level 6
Galaxy S
Dava aç knk senin hakkin bu
Emmi_S22Plus
Active Level 9
Galaxy S
servis elemanın umurunda mı? bir çoğu programlanmış robot gibi, senin yazdığın şikayetleri okuduklarını, okusalar bile ciddiye aldıklarından bile şüpheliyim.
srdr77
Active Level 7
Galaxy S
Servis okumuyor bile sorununu. Hemen bi flaş çakıp yazılım yüklüyor umurunda değil bence
enineboyuna06
Active Level 4
Galaxy S
Bakım modunda böyle bir uyarı var Samsung sorumluluğunu üstünden atmış gibi görünüyor yine de dava açarak şansınızı deneyebilirsiniz.Screenshot_20230927_131314_Android System.jpg
efato
Active Level 1
Galaxy S
Verileri yedekleyebiliyorsunuz ama resim ve videoları samsung cloud'a degil onedrive'a yedekliyor sadece. Veya manuel olarak google fotograflara
enineboyuna06
Active Level 4
Galaxy S
Doğru şimdi hatırladım zaten amacım oradaki uyarıyı göstermekti belki de Samsung sorumluluktan kaçmak için bunu yapmış olabilir aklınızda bulunsun diye demiştim. Servisin de bu özelliği göz ardı etmesi büyük hata. Samsung'un son zamanlarda aldığı kararlar çok saçma önce bulutu kapatmak ardından sd kart ve kulaklık girişini kaldırmak gibi.
efato
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler hatırlatma için 👍
enineboyuna06
Active Level 4
Galaxy S
Rica ederim ne demek.
0 Likes