- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba, Cihazım 22/10/2024 tarihinde 4280740546 servis koduyla Samsung servisine giriş yaptı. 28/10/2024 tarihinde cihazımın değişim talebinin onaylandığı hakkında Samsung Genel Merkezinden arandım. Cihazımın stokta olmadığını farklı bir cihazla değişeceği konusunda onayımı aldılar. 28/10/2024 tarihinden beri canlı temsilciye her bağlandığımda cihazım hakkında farklı bilgi aldım. Önce değişim talebimin onay beklediğini sonra onaylandığını daha sonra tekrar değişim talebimin onay beklediğini, 04/11/2024 tarihinde ulaştığımda ise yine onay beklediği söylendi. Hiçbir şekilde cihazım hakkında doğru bir bilgi sunulmuyor. Her operatör aynı soruya farklı cevaplar veriyor. Müşteri hizmetleri cihazımdan bir haber. Böyle müşteri hizmetleri olur mu size sormak istiyorum. Artık Samsung bir cihaz alırken iki kere düşüneceğim. Benim için çok kötü bir deneyim oldu aldığım cihaz. Herhangi bir çözüm önerisi dahi yok müşteri hizmetlerinden. Sadece aciliyet bildirdim diyerek geçiştiriyorlar. Sorunumun en kısa sürede çözülmesini istiyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-04-2024 10:38 AM in
Galaxy SMerhaba Members_E6F4D1K,
Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.
Teşekkürler.
MOD