cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Selamun Aleyküm members âhâlisi 🖐

(Topic created on: 02-10-2025 08:21 PM)
284 Views
L-DRAGO
Expert Level 1
Options
Galaxy S
Cümleten Selamun Aleyküm kıymetli members âhâlisi,

Malumunuz forumdaki bazı GEREKSİZ şahıslar ve gereksiz muhabbetler yüzünden hesabım 7 gün süre ile banlanmıştı. Bugün itibari ile hesabım tekrar açıldı. Şu forumun moderatörlerine acayip kızgınım. Muhtemelen bu süreçten sonra beni radarlarına alıp yakından izleyecekler. Forumdaki elemanlardan birisinin ismi "elma ve digerleri" profile desert titanyum 16 Pro&Max koymuş, diğer bir kişi de 16 Pro pil süresi paylaşmış (modlar fotoyu silmiş hayret 😅) ve bir diğer kişi de (ismi bile telaffuz edilmiyor hayırsızın 😂) bunlara yakalalık yaparak iki de bir forumda (ben dahil) bazı kullanıcılara sataşıyor. Bilmiyorsam söyleyin lütfen ama bu forum "Samsung Members" değilde "Elma severler forumu" diye mi geçiyor ?? İşin ilginç kısmı bunların ban yemesi gerekiyor iken biz bunlara gereken cevabı verdiğimiz için ban yiyoruz şaka gibi 😄 Açık konuşmak gerekirse benim üslubumda hoş olmayan ve ağır olan şeyler içeriyor fakat bu heriflerin insanlara karşı yaptığı egoist, aşağılayıcı ve alaycı tavırları karşısında masum kalıyor.

"Zihin fukara olunca dil ukala olurmuş" demişler.

Her neyse bu heriflere meydanı boş bırakmaya gelmez o yüzden artık ban yiyecek şekilde konuşmak yerine anladıkları dilden konuşarak muhatap alacağım bu gereksiz cisimleri.

Herkese iyi forumlar dilerim 😊

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Haklısınız. Forumda iphone'a geçip burayı elma forumu zanneden kişiler var. Iphone'a geçince bu forumu bırakmıyorlar çünkü burada "ooo çok havalısın ya" tarzında yorumları görerek ego tatmini yapmaya çalışıyorlar. Size tavsiyem her zaman sakin olmaya çalışın, bazı kişiler gerçekten direkt saldırır tarzda bir üslupla yorum yapıyorlar.

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Kavga etmeden konuşabilirsiniz 😊🙏Ban yeme riskiniz az olur 😊

Kavga etmeyede gerek yok Biz birer Samsung Ailesiyizz ❤

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler 🙏😊

View solution in context

Solution
drsstc
Active Level 4
Galaxy S
Maalesef hayatta böyle insanlarda var,kafaya takmaya gerek yoktur diye zannediyorum

View solution in context

Solution
Galaxy S
A. s tekrar h. g., yani seviyesiz muhabbetlere girme tabi, ama anladıkları dilden derken de tam anlamadım ama, onların anladıkları dil zaten polemik kavga hakaret vs, dikkatli ol, bence fazla muhatap olma lafını söyle geç 😊

View solution in context

Solution
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Hayırlı Olsun 😊👏

View solution in context

14 Comments
Solution
Galaxy S
Haklısınız. Forumda iphone'a geçip burayı elma forumu zanneden kişiler var. Iphone'a geçince bu forumu bırakmıyorlar çünkü burada "ooo çok havalısın ya" tarzında yorumları görerek ego tatmini yapmaya çalışıyorlar. Size tavsiyem her zaman sakin olmaya çalışın, bazı kişiler gerçekten direkt saldırır tarzda bir üslupla yorum yapıyorlar.
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Teşekkürler hocam, tavsiyeleriniz kıymetli benim için 🙏
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Kavga etmeden konuşabilirsiniz 😊🙏Ban yeme riskiniz az olur 😊

Kavga etmeyede gerek yok Biz birer Samsung Ailesiyizz ❤
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Hoş geldin gönderime üstadım 🙏 Çok haklısın, artık çocukla çocuk olmaya niyetim yok. Bu arada takip attım sana 😊
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler 🙏😊
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Rica ederim 😊
Solution
drsstc
Active Level 4
Galaxy S
Maalesef hayatta böyle insanlarda var,kafaya takmaya gerek yoktur diye zannediyorum
L-DRAGO
Expert Level 1
Galaxy S
Haklısınız 😊
Solution
Galaxy S
A. s tekrar h. g., yani seviyesiz muhabbetlere girme tabi, ama anladıkları dilden derken de tam anlamadım ama, onların anladıkları dil zaten polemik kavga hakaret vs, dikkatli ol, bence fazla muhatap olma lafını söyle geç 😊