cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Selamlar bu posta s23fe kullananlar toplanabilir mi bir şikayet üzerine

(Topic created on: 12-28-2024 09:36 PM)
211 Views
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Options
Galaxy S

Danışıcaktım

Öncelikle şunu söyleyeyim cihazımdan çok memnunum işlem hızından kamerasından tasarımdan güncel bir tasarımı güzel ama şu ki iş oyun değince başka seviyeye geçiyor bende şöyle bir sorunum var cihazımda bu zamana kadar oyun haricinde ısınma kasma donma vb olmadı ama oyunda özellikle cihaz serin ilken oyuna girdiğimde ilk 30dk veya 40dk hiç birşey yok herşey yolunda işinde gidiyor ama o ilk 30dk veya ilk 40dk içerisinde sistem nedense kendisini kısıyor sonrasında zincirleme kaza gibi arkasından yüksek sıcaklık geliyor cihaz normal kullanımda ısınmaz ilken oyunda ısınmaya başlıyor çok iyi hatırlarım geçtiğimiz ağustos ayında kastamonuda bir tanıdığımın yanına ziyarete gittim orda hava güzel ilken denize girdim deniz sonrası telefonla denizin güzel anını yakalamak için kamerada video da 4k 60 karede o 38 derece sıcaklıkta güneş altında çekimler yaptım uzun oldu kısa oldu ama yaptım o anlarda bile çok iyi hatırlarım hiç ısınma kasma veya sistemin kendini kıstığı bile olmazdı ama nedense hep oyuna girince bir süre sonra oluyor bu posta Sadece ve sadece s23fe kullananların yazmasını istiyorum ya samsung kasıtlı kısıtlıyor cihazları veya gelen en son 6.1.1 de bir hata mevcut lütfen s23fe kullanıcıları yorum yaparlarsa çok sevinirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
Bende öyle yapacağım çünkü geçen bakmıştırmıştım uzaktan destek ile 789 kere takılmış sağlık 100 dü😂😂

View solution in context

0 Likes
22 Comments
Galaxy S
Aynen bende bu cihazı kullanıyorum aynı sorunlar bende de var
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
Isınması çok hoş gelmiyor s serisi cihaz amiral gemisi ve amiral gemisine yakınlığı var ayrıca bunun buhar odası yani vapor chamberı s23 ultra dan bile büyük işlemciden dolayı benim görüşüm grafik ayarlarında bile yükseğe bile çok rahat çıkartmamız gerekiyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
https://youtu.be/Hj1YQ8kqnLE?si=B_-56xjgBEaj7GvP yorumlarda almayın aldırmayın bataryası yetmiyor ısınıyor vs yazmışlar bakabilirsin
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
Doğrudur ama oyunda bu oluyor bende de yoksa iş yerinde elimden düşürmem eve akşam gittiğimde %30 larda bile şarj kalıyor
OnurBacc
Active Level 10
Galaxy S
😊😊😊😊😊
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
😂😂😂 bot
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 FE de ısınıyor bataryası yetmiyor alanlar pişman eğer alacaksan S24 veya S24 FE al
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
Geçen s24fe içinde pil yetmiyor diyenler de vardı ama bi işin içinde iş dönüyor yoksa çok yoğun kullanımda bile ısı üretmeyen telefon oyunda yaratıyor nedense
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
Ama vedat ben pişman değilim herşeyi ideal ama Samsung ya hatadan dolayı yapıldı veya planlı eskitme olabilir