Resolved! Solved

Original topic:

Selamın aleyküm hayırlı iyi günler herkese

(Topic created on: 08-06-2025 03:54 PM)
149 Views
FurkanS255G
Active Level 7
Options
Galaxy S

Beyler değerli members kullanıcıları üyeleri galaxy S25 kullanıcısıyım cihazıma android 16 ONE UI 8.0 güncellemesi tahmini kesin olmamakla birlikte bu 10 ağustos pazar günü gelme durumu olasılığı var mı bulunuyor mu bilen birileri lütfen açıklama yapsın beklemek insanın canını çok fazlasıyla sıkıyor ve aynı zamanda 1 ağustos güvenlik güncellemesi ONE UI 8 arayüz güncellemesi ile birlikte mi gelecek kesin net doğru güncel bilgi vermenizi rica ediyorum yalan asparagas söylentiler sızıntılar iddiaalar içeren bilgiler vermenizi asla istemiyorum lütfen sizlerden ricam budur bu konum hakkında beğeniden daha çok ziyade fikirlerinizi düşüncelerinizi olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum hepinize sağlıklı günler dilerim esen kalın arkadaşlar

9 Comments
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Yok eylülde gelecek dostum
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
Anladım dostum peki niye bu kadar gecikmeli geç geliyor sebebi nedeni nedir acaba erken gelmesi gerekirken niye eylül ayına sarktı
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Bence samsung gibi bir markadan bahsediyorsak bunu sorman hata asıl erken geliyorsa bir sorun vardır :) eylül ayına sarkmadı zaten resmi olarak eylülde çıkacak dendi ama erteleyebilirler ki sanmıyorum siz eylülün ortalarına doğru alırsınız tahminlere göre ağustos deniyordu ama varsın eylül olsun sağlam birsey olsun ama tahminimce yine çoğu modelde sorunlar çıkacak
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
Tamamen size bu konuda katılıyorum sizinle aynı fikirdeyim
0 Likes
Solution
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
İyi misiniz hocam 😃
Solution
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
İki kere aynı mesajı atmışsınız 😅
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
Hee anladım tamam evet doğru ya kusuruma bakmayın 😅
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Samsung güncellemeleri haftasonu dağıtmıyor genellikle. Birde daha yayınlanmadı diğer ülkelerde. Ağustos'un sonu veya Eylül'de alır One UI 8'i.
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
Sizi çok iyi anlıyorum herşeyin hayırlısı olsun ben azimle sabırla beklemedeyim