cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sd kart neden yok?!

(Topic created on: 03-01-2025 03:12 PM)
149 Views
tahadmn
Active Level 5
Options
Galaxy S

Şuan S23fe kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır. Bundan önce 2020 yılında A51 kullanıyordum bu modelde şaşırdığım 2 şey var: 

1. Kablolu kulaklık girişinin olmaması
Yani çok saçma ben kulaklık kullanmak istersem neden illa kablosuz model seçmek zorundayım ki. Önceden görüyordum yorumları vs ama artık bazı arkadaşlara katılıyorum Samsung gerçekten de iphone özentisi olmaya, onun getirdiği saçma sapan şeyleri kendisine eklemeye başladı. Bunun en iyi örneği kutulardan sadece telefon ve kablo çıkması. Zaten. Bana soracak olursanız ki çoğu kişi böyle düşünüyodur apple ve samsungun böyle kutuları küçültmesinin sebebi güya çevreci olduklarından dolayı. Ben şarj adaptörü aldığım zaman yine kutuda alıyorum? Saçmalık tamamen masraftan kısmak müşteriden daha fazla gelir elde etmek için yapılan şeyler bende
2. SD kart yuvası
Yani neden abi neden ben telefon alırken ya yetmezse diye düşünüp veya telefonu uzun süreli kullanmak istediğim için illa 512gb veya 1tb depolaması olan modeller mi seçmeliyim? Neden hafıza kartı desteğini kaldırırsın ki. Yıllardır nerdeyse her teknolojik ürünü samsung olan biri olarak söylüyorum gerçekten saçmaladılar ve bıktırdılar. 
3 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
1 s 10 itibaren yok jak girisi kablusuz kulaklık satıs icin her marka dail

2 s7 den beyri yok ama a ve m de vardı taki 4 sene oncesine kadar
verado
Active Level 7
Galaxy S
Teknoloji
İnsanların cebindeki parayı almak için yapılan düzendir.
Hizmet aldığını sanırsın para verip iyisini alırsın
Paranla rezil olursun

Galaxy S
S Serisinde S21 Ultra'da SD Kart tekrar kalktı, S6 ve S7'de de yoktu ama tepki gösterisinde geri getirdiler. Artık tamamen yok.
Kulaklık girişi S10'dan beri yok. Aynı diğer arkadaşın dediği gibi, kulaklığı Type-C'li AKG versiyon almanız gerekmekte. Ya da Type-C dönüştürücü.
0 Likes