- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Yine bir güncelleme sonrası hızla biten şarj...Güncellemeye kadar bir günü rahat çıkaran cihaz aniden günde 2 kere şarjla tamamlıyor
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-20-2023 10:14 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-20-2023 10:17 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-20-2023 10:32 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sorun nedir?Bu paylaşımdakilerin hepsi her cihazda hatta farklı marka android cihazlarda bile var ve kesin var!Hpşuna hitmiyorsa uygulamazsın,yardımcı olabileceksen yardımcı olursun.Yok"ben yardım edecek kadar bilgi sahibi değilim!"diyorsan boş muhabbet ile terslenmeyi bırakıp,yardım eden ve etmeye çalışanlara saygı gösterebilirsin.Ptofilinde 1 tane çözümün yok ve bu da yardım sevmeyen veya hiç android cihazdan anlamayan biri oldugunu gösteriyor. bilmediğin konulara laf atma lütfen.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-21-2023 04:34 AM in
Galaxy SMerhaba resitagar,
Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Telefon Tanılaması > Pil durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.
Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;
• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD