cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sarj aleti

(Topic created on: 10-08-2024 05:04 PM)
142 Views
Mavibulut
Active Level 4
Options
Galaxy S

Selam arkadaşlar S24 plus aldım iphone 11 den geçtim ve elimde samsung adaptör yok iphone da kullandığım adaptörü kullansam sıkıntı olur mu yoksa samsung adaptör almam mı gerekecek 

image

20 Comments
Samsung_A545G
Active Level 4
Galaxy S
Samsung orijinal adaptör alman her zaman daha iyi garantidir 👍
Mavibulut
Active Level 4
Galaxy S
Elimde varken değendirmek istedim illa samsung mu olması lazım
Samsung_A545G
Active Level 4
Galaxy S
Evet
Mavibulut
Active Level 4
Galaxy S
Benim arkdaş var iphone 15 kullanıyor ama samsung adaptör ve kablosunu kullanıyor bende önce bi sorayım dedim
Samsung_A545G
Active Level 4
Galaxy S
Yani şöyle söyliyim farklı marka adaptör ve kanlı kullanmak batarya sağlığınızı emer benim telefonumda öyleydi
Mavibulut
Active Level 4
Galaxy S
Dün akşam taktım hızlı sarj olarak gördü ve 1 saat 36 dakika sürdü.iphone da kötü marka değil.ama yinede teraddüt etmedim değil.
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Güvenilir ve kaliteliyse sıkıntı yok. Mesela spigen hem güvenilir hem kaliteli bir zarar gelmez. Fakat orj adaptör her daim daha iyi olacaktır.
Mavibulut
Active Level 4
Galaxy S
Elimde orjinal samsung var ama A52 DEN kalan usb girişli 15 wt kablo uymuyor o zaman da
0 Likes
MrtCkmk52
Active Level 1
Galaxy S
Bana sorarsanız kaliteli bir adaptör kullandığınız sürece problem olmaz. En fazla süper hızlı şarjı kullanamazsınız. Oda çok büyük bir etken değil. Tabi bu benim kendi yorumum. Sorun olacağını düşünmüyorum. Adaptörünüz orjinalse eğer extra masrafa girmeyin derim