cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsungun fiyat politikası

(Topic created on: 03-26-2024 11:17 PM)
623 Views
Emirhan_S23
Active Level 10
Options
Galaxy S
Öncelikle herkese selamlar,

Samsung son yıllarda ülkemize güzel fiyatlandırma yapıyordu buna kimsenin itirazı yoktur özellikle model olarak :

s21fe,s22,s23 a serisinden a34,a52,a54 (zamlanmadan önce) a73 vs vs özellikleri bakımınfan fiyat performans oranı yüksek cihazları vardı 

ama geldiğimiz son 4 5 ayda bu politikanın değiştiğini düşünüyorum sebebi belli

S24 serisi s23 serisiyle uzaktan yakından alakası kalmadı 

A55 ve a35 modelleri de aynı şekilde sizcede politika değişiyor mu? Siz ne düşünüyorsunuz?
9 Comments
s24userr
Active Level 5
Galaxy S
Bence politika aynı. Döviz kuru ve enflasyon değişiyor, fiyat farklılığı bu yüzden oluyor diye düşünüyorum
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Tabi döviz ve enflasyon zaten asıl suçlu ama örnek vermek isteğim konu s23 ilk çıktığında da 28 29 başındaydı şu an da 30

A34 ilk çıktığında 9 10 filanfı şimdi 11

demek istediğim euro cinsinden zamlanıyorsa onların da zamlanması gerekli
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Uçuyoruz hocam tabi kıskanacaklar 🫠😁
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
2023 bi gelsin daha da uçacağız hocam.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Öyle bir şahlanacağız kiii kıskanacaklar patlacaklar çatlayacaklar... 🤡🤡
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy S
Katılıyorum geçen sene s23 ultra ilk çıktığında 14 pro maxle arasında baya bir fiyat farkı vardı ama şimdi s24 ultrayla 15 pm arasındaki fiyat farkı azaldı ayrıca a55in fiyatı da çok saçma olmuş azıcık daha para koyup s23 fe alınır
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Kessinlikle öyle artık samsung biraz biraz biraz politikayı güncellemeye başladı örn. geçen sene telefonları avrupada 100€ iken burda 55 60 a sattılar şimdi 70 75 e satıyorlar benim söylemek istediğim buydu aslında
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung kendi senesinin rakipleriden tr haricinde hep pahali olmustur. Belkide bu da bizim sansimiz !
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Hocam samsung bir marka vivo realme oppo filan gibilerle kıyas edilemeyecek bir marka markasını satıyor adam zaten yurt dışında tabi pahalı ama nizim ülkemize geçen sene ve öncesinde örn 100€luk cihszı 50€ ya verirken (bizim ülkede öbür türlü satış yapamaz zaten) şimdi 100€luk ürünü 75€ ya çıkartıyor ufak ufak ben bunu söylrmeye çalışıyorum yani şans değil bir ceza desek daha doğru
0 Likes