cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsungu bırakmış birisi olarak s25 serisi hakkındaki düşüncelerim ve karşılaştırma

(Topic created on: 02-09-2025 02:19 PM)
274 Views
FatihS22
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Hiç deneyimleme şansım olmadı ancak forumda da gördüğüm kadarıyla mükemmel bir cihaz olmuş güç olsun tasarım olsun iPhone 16 pro ya geçmiştim s25 tanıtılmadan hemen önce belki kararsız kalabilirdim tanıtılmış olsa ancak Apple işletim sisteminide denemek istiyordum s22 den geçmiş birisi olarak telefon gerçekten çok zorluyor beni yapay zeka obje silgisi çok kötü yapay zeka zaten Türkiye’de yok şuan İngiltere yapınca geliyor ama yapmadım örneğin bir şeyi kopyalayınca panoda gözüküyor du iPhone da o yok kupon kodu kopyaladım bir süre sonra gitti ve bir daha bulamadım şaka gibi 😂 benim biraz daha geçme amacımda sosyal medya kolaylılığı olması ancak s25 serisinden bir farkı yok hatta yapay zeka olarak çok geride benim düşüncem alan herkese hayırlı olsun 

13 Comments
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
S26 ile geri dönücen o zaman 😂
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S

Bakalım hayırlısı 

0 Likes
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
S26'da bekleriz🔥
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Sizi tebrik ederim 👏

Saçma sapan fanboyluk yapmadan iki cihazıda eleştirdiğiniz için.

Evet, appleda pano olmaması büyük bir sorun. Sanırım google klavye indirilip çözülüyor ama veri güvenliği ne durumda tartışılır.
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S

Okadar para veriyoruz onu bunu indirmekle uğraşmak istemiyor insan 

axeno
Expert Level 4
Galaxy S
O kadar para vermeye bakmak kadar mantıksız cümle yok para verince önünüze serilmiyor. Az önce twitterda aynısını savunan bir kaç kişiye anlattım savunamadılar bile 😂

Sen cihazı alırken zaten bunları araştırmış olman gerekiyor. Verdiğin para ile beklentin farklıdır ona kimse birşey diyemez ki seninde durumun bu.

Arayüz farklarındanda bahsetmiyor cpğu youtuber boş boş karşılaştırma yapıp geçiyorlar.
Galaxy S
👏 objektif olmak
akaMiralay
Active Level 3
Galaxy S
Objektiflikten uzak ne yazık ki. Her şey yapay zeka veya pano değildir. Apple kendi yazılım sistemini kurmuş ve stabil olarak geliştirip dağıtan bir şirket. Samsung ise zırt pırt model çıkartıp üzerine güncelleme sözü yalanını atıp herkesi zor durumda bırakıyor. Android 16 çıkıyor biz 15 alamıyoruz, ne zaman alacağımız muamma çünkü S25'te dahil yazılımı stabil değil. Öte yandan Samsung tasarım dikişini bile tutturamadı, S25 ile yine kasa tasarımı değişti. S26'da yine başka bir şey... Kısacası şu an Samsung'un savunulacak bir şeyi kalmadı. Maaş geldiği gibi değişiyorum bende zaten. Allah kurtarsın diğerlerinide.
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S

Stabil konusunda üstüne yok hocam da yapay zeka ve pano örneği beni çok zor durumda bırakıyor herkesin kendi tercihi hangi modele geçeceksin

0 Likes