cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsungdan Iphone Geçen Arkadaşlar

(Topic created on: 02-22-2024 10:44 AM)
652 Views
Mert-S25Ultra
Active Level 6
Options
Galaxy S
Yok samsungta şöyle hatalar var ondan dolayı iPhone geçtim her telefonun kendine göre sorunları vardır bunlar güncellemeler ile düzelecek şeyler iPhone 15 pro kullandım iPhone bana göre işletimi düz ve sade geliyor andirod daha çok hoşuma gidiyor şimdi samsung s24 ultra kullanıyorum gayet güzel cihaz 15 pro maxte alabilirdim ama samsungu tercih ettim zevkler renkler tartışılmaz.

16 Comments
Galaxy S
One ui daha güzel bana göre
Galaxy S
🤣🤣🤣🤣 her 2 senide kullanıyorum samsung sorunlu benim için hatta Android sorunlu Apple bi sorun görmedim şuana kadar uygulamadan atma yok
Galaxy S
Gözümün önünde arkadaşımın M2 işlemcili Ipad Pro 12.9" tableti dondu. Ios 17 ilk çıktığında 12 ve 13 modellerinde kullanıcılar pil tüketiminin çok arttığını söylemişlerdi. Ios 17'de AirDrop düzgün çalışmıyor. Geçen günlerde iphone'lar için yeni bir truva atı bulundu. Iphone 15 yeni çıktığında ısınma sorunu vardı. Teknolojik her cihazda sorunlar vardır. Apple bile bu sorunları kabul edip güncelleme yayınlarken "fanboy"ların hiçbir şey yok gibi davranması çok komik.
Galaxy S
Gözünün önünde mi oldu 🤣🤣🤣🤣🤣 hayret bunca yıldır Apple kullanıyorum senden duyuruyorum gözünün önünde demek
0 Likes
Galaxy S
Evet. Amfide ders esnasında oldu. Güç düğmesinden kapatmak zorunda kaldık.
0 Likes
Galaxy S
Hayret ismin s21 fan ya o yüzden belki dedim Apple çamur atmak için ben sana Apple sorumsuz demiyorum ama samsung gibi berbat değil
0 Likes
Galaxy S
Telefonum Samsung Galaxy S21 Fan Edition 5G. O yüzden.
0 Likes
Galaxy S
Tamam hem fan hem edition 🤣🤣🤣🤣
0 Likes
Galaxy S
🤣😂😉
0 Likes