cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung yolcuğum an itibariyle son buldu... :))

(Topic created on: 06-18-2024 11:04 PM)
939 Views
S22_Ultra_alperengul
Active Level 7
Options
Galaxy S
Ace2, Galaxy Wonder, S3 mini, S4, E5, A3 2016, S6 Edge, S8, A31, S20 FE, S22 ve son olarak S22 Ultra ile olan Samsung kullanıcılığımın sonuna geldim. Artık 15 Pro ile yoluma devam edeceğim. Başka markaya geçmemin en büyük nedeni Samsungun Türkiye kullanıcılarını önemsememesi... Özellikle yazılım konusunda. Bir diğer neden ise her yazılım sonrası ortaya çıkan saçma sapan hatalar. Ayrıca kullamdığım her telefonun bir kronik sorunu var. S6 edge ve S8 de olan ekran yanması, çizgi çıkması... A31 de olan şebeke sorunu... S20 FE S22 ve S22 Ultrada meydana gelen aşırı ısınma sorunu, sonrasında telefonum kendini korumaya alması. 4k 60fps ile güneş altında 8 9dk çekim yapmak imkansız maalesef. hemen kapatıyor kameraya 3ü dk kadar giremiyorum. Artık bıktırdı bu Marka. S9 FE tabletimi kullanmaya devam edeğim. S25 serisinide sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Umarım Samsunga geri dönerim...
Resolved!
Galaxy S
samsungun yıllar önce getirdiği şeyleri apple maalesef daha iyi yapıyor ve tutuyor :) samsung bunu bile beceremiyor. mesela bixby örneği. türkçe 8 9 yıldır yok.
0 Likes
S20feli5252
Active Level 6
Galaxy S
Ama sen bilirsin yinede, teklif var ısrar yok 😁
RaGoN
Active Level 7
Galaxy S
Apple Intelligence yapay zekada da ilk etapta Türkçe olmayacak. Ne zaman geleceği belirsiz. Apple cihazlarda Samsung'lardaki gibi bir soğutma sistemi yok ve iPhone 15 Pro Max kullanıcıları da hala çözülemeyen ama Apple'ın çözdük dediği ısınma sorunundan muzdarip. 4K çekimi geçtim telefonlar düzgün şarj olamıyor, ısıdan dolayı şarj durduruldu uyarısı çıkıyor. Bir de yıllardır çözülemeyen kamerada ışık yansıması sorunu var. Her markanın kendine göre sorunları var. Samsung, genel olarak bana daha sorunsuz geliyor.
Galaxy S
hocam sarjdan bizde sorunluyuz 85 drn sonra sarj kesiliyor buz ile sarj edioruz yapmayın gözünüzü seveyim...IMG_20240605_164723_148_1000022767_1717595243.jpg
RaGoN
Active Level 7
Galaxy S
Bende S23 var, şarjı sadece sıcak havada şarja takılıyken yüksek grafikli oyun oynarsam kesiyor. O da normal. S22 Ultra'dan iPhone 14 Pro Max'e geçen arkadaşım da 14 Pro Max'in daha fazla ısındığını söylüyor. Bir de S22 Ultra'nın kamerası daha iyidi diyor. Ben onun yalancısıyım.
Galaxy S
arkadaşımda s23 ultra var. hatta membersta kendisi. 70 den sonra sarj kesilip buzla o bile sarja devam ettiriyor. bu da sıcaklıklar :)1718746445147.jpg
0 Likes
S20feli5252
Active Level 6
Galaxy S
Hocam ben s20feyi aldığımdan beri yapmadığım şey kalmadı sıcak havalarda 1.30 saat aralıksız video çektim şarjda en yüksek ayarlarda ağır oyunlar oynadım ama 1 yıl oldu alalı bir defa şarj kesmedi yani sizde s22 ultra veya s23 ultrada çok ısınmadan dolayı şarj kesme varsa biraz sıkıntı sizde olabilirmi 🙃
Galaxy S

aynen hocam samsung normal

0 Likes
Solution
KIauS
Active Level 8
Galaxy S
Samsung: son bir dileğim var senden bir daha deneyelim 🎶
Noova
Active Level 6
Galaxy S
Dileğim>isteğim