cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung yolcuğum an itibariyle son buldu... :))

(Topic created on: 06-18-2024 11:20 PM)
119 Views
S22_Ultra_alperengul
Active Level 7
Options
Galaxy S
Ace2, Galaxy Wonder, S3 mini, S4, E5, A3 2016, S6 Edge, S8, A31, S20 FE, S22 ve son olarak S22 Ultra ile olan Samsung kullanıcılığımın sonuna geldim. Artık 15 Pro ile yoluma devam edeceğim. Başka markaya geçmemin en büyük nedeni Samsungun Türkiye kullanıcılarını önemsememesi... Özellikle yazılım konusunda. Bir diğer neden ise her yazılım sonrası ortaya çıkan saçma sapan hatalar. Ayrıca kullamdığım her telefonun bir kronik sorunu var. S6 edge ve S8 de olan ekran yanması, çizgi çıkması... A31 de olan şebeke sorunu... S20 FE S22 ve S22 Ultrada meydana gelen aşırı ısınma sorunu, sonrasında telefonum kendini korumaya alması. 4k 60fps ile güneş altında 8 9dk çekim yapmak imkansız maalesef. hemen kapatıyor kameraya 3ü dk kadar giremiyorum. Artık bıktırdı bu Marka. S9 FE tabletimi kullanmaya devam edeğim. S25 serisinide sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Umarım Samsunga geri dönerim...
KIauS
Active Level 8
Galaxy S
Büyüktür işareti skslslsdlkdmd
0 Likes
Galaxy S
elbet döneceğim geri xmxmxmx daha önce 12 kullanıp zor dayanmıştım s22 ye geçmiştim. en kötü ihtimal s24 ultra ile devam ederiz pişman olursak
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
S24uda alınmaz s25 beklenir
0 Likes
HeraLDik_S24U
Active Level 6
Galaxy S
Sağlık olsun, tercihiniz size ait.

Samsung kaybeder, yapacak bir şey yok.
Dur, lütfen gitme, bizi bırakma diyemem..
0 Likes
HeraLDik_S24U
Active Level 6
Galaxy S
Ben olsam Xiaomi'yi bir denerdim.
dolphinS23fe
Active Level 6
Galaxy S
Benim ilk iphone tecrübem 4s olmuştu daha tövbe ettim almıcam diye😂
0 Likes
Solution
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Hayırlı olsun kronik s22udan kurtuldunuz.

Memberste en cok s22 serisi sorun yağdırıyordu
Solution
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
En temizini yapmışsın güle güle kullan. Samsung gerçekten şom yıllarda saçmaladı artık. Yazılımları bile kalitesiz hal aldı. Cihazlar her güncelleme sonrası kafayı yiyor. Apple da ki stabillik hiçbir cihazında yok
Solution
AlperGüler
Active Level 8
Galaxy S
15 pro alip s25 i beklemek en iyi tercihdir şahsen bende oyle bisey yapicam tabi 15 pro ya cikamam ama duruma gore en ucuz iphoneyi alicam bu gidisle bixby e turkce getirselerde bende oyle manyaklik yapmasam
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Güle güle.
Bahtın açık olsun..