cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung yetkililerine

(Topic created on: 4 weeks ago)
139 Views
38pasabey66
Active Level 5
Options
Galaxy S

Samsung s22 cihazım çok ısınıyor kronik diyip duruyorsunuz telefonu kaç kere Samsung bayilerine götürdüm kronik diyip başınızdan saldınız bizi s22 cihazımı hiç güncellemeden aldığımda ısınmıyordu güncelledikten sonra ısınmaya başladı bide diyorsunuz cihazınızı hep güncel tutun güncelledikçe öldü telefon telefonu alalı 1 yıl olmadı bataryada sorun algılandı diyor şimdi de telefon tanılmasında gözüküyor Samsung Aldık güvendik birdaha Samsung marka telefon almam destek ve yardım ekibinin telefon anlamadığı çok belli sürekli parlaklığı kısıp kullanın depolamanizi boşaltın ekran hızını düşürün wifiyi kapatın mobil veriyi kapatın ee napalim telefonu hiç açmadan mi kullanalım alay mı ediyorsunuz siz insanlarla verdiğimiz paralar çöpe gidiyor resmen ben mağdurum s22 cihazımla 1 yıl olmadı alalı alacak kişiler almasın s23 24 de aynı arkadaşlar kendinizi avutmayın 1 yıl olmadan bataryalariniz hızlı bitmeye başlayacak samsungunda bu işine geliyor insanlar mağdur oluyor kendileri zengin oluyor ya s25 cihazları daha performanslı yapıp satışa sunarsınız ya da müşterilerinizden olursunuz kardeşim kendinize çeki düzen verin bune ya 

8 Comments
Woozi
Active Level 7
Galaxy S
Diyarbakır da yaşıyorum en yakın servise gitim ısınma amoled yanığı arka kapakta açılma var dedim çerçeve ekran pil arka kapak değişti aşırı ısınma sorunuda geçti
0 Likes
38pasabey66
Active Level 5
Galaxy S
Garantiye mi girdi hocam bunlar
0 Likes
Woozi
Active Level 7
Galaxy S
Evet ücret alınmadı
0 Likes
38pasabey66