Original topic:

Samsung yetkili servis mağduriyeti

(Topic created on: 01-26-2026 10:20 PM)
161 Views
s24ultrakullanıcısı
Active Level 3
Options
Galaxy S

04/09/2024 tarihinde satın aldığım Galaxy S24 Ultra cihazımı, ekran kırılması şikayetiyle 24/10/2025 tarihinde Bursa Ebru Elektronik yetkili servisine teslim ettim. Servis yetkilileri, 13.000 TL ödemem durumunda ekranın çerçeve ve batarya ile birlikte 'set' olarak değişeceği bilgisini verdi. Bu beyana güvenerek yüksek onarım bedelini kabul ettim. ​Ancak onarım sonrası cihazımın pil performansının (4.5 saat ekran süresi) çok kötü olması üzerine yaptığım incelemede, servis fişinde batarya değişimine dair hiçbir ibare olmadığını ve sadece ekran panelinin değiştirildiğini **bleep** ettim. Şikayetim üzerine hatasını kabul eden servis, 'bataryayı şimdi değiştirelim, yanına da şarj aleti hediye edelim' gibi komik bir teklifle geldi. ​13.000 TL gibi fahiş bir ücret alıp, müşteriyi yanıltarak eksik hizmet veren, cihazımı adeta 'deneme tahtasına' çeviren bu anlayışı kabul etmiyorum. Samsung Türkiye'nin bu denli büyük bir hizmet kusuruna karşı sunduğu 'şarj aleti' tesellisi, yaşadığım mağduriyetin ve zaman kaybının karşılığı değildir. Yetkili servis güvencesi diye gittiğimiz kurumda, mahalle telefoncusunda yaşanmayacak bir süreçle karşı karşıyayım. Cihazımın ayıplı hizmet kapsamında yenisiyle değişimini veya yapılan bu ciddiyetsiz işlemin gerçek bir telafisini talep ediyorum. Kimse yetkili servis diyerek fazla ödeme yapıp mağdur olmasın.

4 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Bu konuyu 10 kere de açsanız THH'ye başvurmadan çözemezsiniz, THH'ye başvurun.
yns24u
Expert Level 5
Galaxy S
+1
Galaxy S
Buraya yazmayı huy edindiler. Haklı olabilirsiniz hakkınızı şikayetvar THH gibi yerlerde arayın, başvurun 😊 🙏
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy S
Burası servis değil normal vatandaşların bulunduğu form.