cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung ve iPhone deneyimim

(Topic created on: 06-03-2025 11:24 PM)
409 Views
Lian1
Active Level 6
Options
Galaxy S
Arkadaşlar öncelikle uzun bir yazı olacak ama Apple telefonlar ve Samsung arasında kalanlara bir rehber olsun istiyorum Boş konuşmayacağım yazılımcıyım 20 yıldır bu sektördeyim ve sizler için en güzel bilgileri biraz sonra vereceğim.
Arkadaşlar işin en başında aslında Ben 8 yıldır ağır Apple kullanıcısıyım 8 yıl önce de Samsung Galaxy S9 kullanmıştım Her neyse Ondan sonra full Apple kullandım Ve her zaman apple'dan daha iyi olduğunu savundum ki yalan yok hepiniz biliyorsunuz bundan 2 yıl öncesine kadar belki de 3 yıl öncesine kadar Apple daha iyiydi ve ben de geçen yıl s24 Ultra denemek istedim telefonu aldım kutusundan çıkarılmış bir şekilde sıfır sayılacak ama ikinci el Sonuçta satan Aldım telefona geçer geçmez kamerası inanılmaz güzeldi Her şey çok çok güzeldi beni resmen büyüledi Hele ki o ekran kalitesi beni resmen deli etti inanılmaz güzel bir şeymiş nimetmiş dedim fakat Bendeki Cihat sanırım sorunluydu ve benim aldığım cihaz birazcık sıkıntılı bir döneme denk gelmişti Çünkü yeni bir yazılım güncellemesi gelmek üzereydi ve yapay zekası Galaxy AI daha yeni yeni çıkmaya başlamıştı ve o yüzden de ben biraz kötü bir zamana denk gelmiştim biraz daha Beta kullanıcısı zamana denk gelmiştim ve bu yüzden deneyimlerim biraz kötü olmuştu o dönemde sonrasında ise telefonda durduk yere takılma sorunları başladı Instagram'da video izlerken her aşağı kaydırınca bazen takılıyordu ve yavaş yavaş beni deli etmeye başladıkça geri satmaya karar verdim ve ailem biraz bu konuda bana tepki verdi neden işte ne güzel apple'dan vazgeçtin niye Samsung'a geçtin Şimdi tekrar zarar ederim Tekrar yapıda geçmek istiyorsun diye Neyse ben tekrardan apple'a geçtim kafam rahatladı diye düşündüm ama sonradan Samsung'un yazılımı Güncellemeleri ve yapay zekasını güçlendirmesinin ardından Ben nasıl bir şanssızlığın içine düşmüşüm diye şaşırdım Sonrasında ne oldu arkadaşlar?

Sonrasında ise Şimdi size bu mesajı yazmış olduğum Samsung Galaxy S8 tabletimden ulaşıyorum arkadaşlar Gerçekten şu an Samsung apple'dan daha iyi Bunu size çok açık yüreklilikle bir yazılımcı olarak 20 yıldır teknoloji sektörünü takip eden birisi olarak çok açık ve net bir şekilde size bunu söyleyebilirim bazı eksileri var mı Tabii ki de Samsung'un çok büyük eksileri var Yalan yok Bunu hepimiz biliyoruz ama tabii ki artık Apple'ın da var o yüzden demem o ki arkadaşlar apple'a geçmeyi düşünüyorsanız gerçekten geçmemenizi kesinlikle Şiddetle tavsiye ediyorum ama eğer ben sadece Optimize bir telefon istiyorum yeniliklerle işim yok Sadece ekosistemi hızlı ve Optimize çalışsın diyorsanız Tabii ki de geçebilirsiniz O konudan yana sıkıntı yok benim şu an tek Samsung olan Cihazım tabletim Onun dışında diğer tüm cihazlarım halen Apple yani Ama dediğim gibi Samsung'un gerçekten çok gerisinde kaldı yenilikçi değil Eskisi gibi kaliteli değil Özgün içerikler gerçekten sunamıyor özelleştirme konusunda da ben çok özelleştiren birisi değilim aslında şu anki Tabletimi de çok özelleştirmedim sadece ses kontrol düğmesini sadece özelleştirdim düşünün yani o kadar ama dediğim gibi ben geçmemenizi kesinlikle öneriyorum Eğer sorularınız varsa sorabilirsiniz seve seve yanıt veririm
23 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
👏👏👏
Lian1
Active Level 6
Galaxy S
Hayatın her yerinde objektif olmak gerek Ve ben de bu yazımda objektif oldum Gerçekleri söyledim daha anlatabileceğim Aslında birçok şey var teknik anlamda size anlatmak istediğim çok şey vardı fakat kimsenin okumayacağını düşündüğüm için ve kimseye sıkmamak için bu kadar yazdım🙏
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Okudum hocam.
Söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Elinize sağlık. Uzun uzun yazmanız güzel olmuş😊
user-92736282
Active Level 7
Galaxy S
Bence asıl yenilikler artık yazılımda yapılmalı şuanki cihaz donanımları gayet yeterli (amiral gemisi)
Lian1
Active Level 6
Galaxy S
Aslında hocam artık böyle yapıldığını düşünüyorum ben çünkü Yapay Zeka çıktı çıkalı Samsung kendine inanılmaz şeyler kattı Ve bunları da özellikleri ve cihazına Entegre bir şekilde çıkarmaya devam etti ve cihazlarına yani olmayan cihazlara da yazımsal olarak bunu Göndermeye devam etti yani sizin de bildiğiniz üzere fakat şöyle Eskiden mesela Samsung markasından çok korkardık Çünkü bir yeniliği ve inovasyonu hemen ilk kendisi yapardı ilk kendisine çıkarırdı dünyada bunu piyasaya sürerdi ve bazı cihazları bunu kaldırmazdı bazı cihazları yanardı bazıları patlardı mesela not serisinde olduğu gibi Samsung mesela geri çağırmıştı zamanında fakat Samsung o kadar çok inovasyon ve o kadar çok başarısız sonuçlar aldık ki bunlardan inanılmaz iyi bir ders çıkarmış diyebilirim Ben o yüzden şu an günümüz teknolojisine kesinlikle Samsung alınmalı diye düşünüyorum Ben dünyanın her yerinde nerede yaşarsanız yaşayın Dediğim gibi ben telefonunu kullanıyordum s24 Ultra kullanıyordum sattım Ama bendeki cihaz sorumlu olduğu için sattım ve bunun için çok pişmanım şu an bir süre geri dönemeyeceğim için daha doğrusu çok pişmanım ama ileride bir gün tekrardan neden olmasın
0 Likes
user-92736282
Active Level 7
Galaxy S
Evet yapay zeka işinde baya ilerledi ve sadece tablet telefon yönünden bakmamak lazım samsung beyaz eşyalarıda bile yapay zeka kullanıyor ürün yelpazesi çok geniş ve Umarım istediğiniz cihazı alabilirsiniz 🙏
0 Likes
Lian1
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum hocam beyaz eşya konusunda çok haklısınız aynı şekilde televizyon konusunda da çok çok iyiler zaten dünyadaki en iyi ekran üreticisi diye biliyorum aynı şekilde televizyon fakat Bakalım ya hayırlısı Apple çok büyük bir hamle yapacağını zaten duyurmuştu bir sonraki iOS sürbünde yani bundan sanırım 2 ay sonrasında görelim bakalım sonrasında Allah kerim diyelim😂
0 Likes
user-92736282
Active Level 7
Galaxy S
İos 26 falan çıkacakmış bu sene apple farklı birşeyler denemek istiyor
0 Likes