cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung ve İphone sürdürülebilirliği pt2

(Topic created on: 01-31-2024 04:20 PM)
186 Views
xsHAN
Active Level 6
Options
Galaxy S
Yeni bir İphone aldığınızda, 1 hafta sonra 2 hafta sonra pil yüzdesini takip ediyorsunuz, ilk aydan sonra kullanıma bağlı %99 %98'e düşecektir ondan sonra içinizde bi ukte ile kullanmaya devam ediyorsunuz, 2 seneye kadar %75 %78 arası bi rakama denk gelecektir, sonra pil değişimi isteyecek,o telefona pil taksan ne takmasan ne ? Yeni pil takıldıktan sonra orijinalliği bozuluyor satarken de güzel fiyat düşüyorlar. O yüzden İphone'un pili %80'e geldiğinde satmak zorundasın yoksa sıkıntı. Samsung'ta öyle bi şey yok kullanıp şarja takıyorsun istediğin zaman şarjdan çıkarıyorsun kafa bu konuda her zaman rahat. 
7 Comments
salihkartall_
Active Level 4
Galaxy S
Yani Samsung'un pili zamanla sağlığını kaybetmiyor diyorsun 🤣
Li-on pillerin kaderi bu. Samsung pil sağlığını göstermiyor diye pili sapasağlam duruyor değil.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Arkadaşlar Samsung members uygulamasından pil sağlığı durumuna bakabiliyorsunuz
salihkartall_
Active Level 4
Galaxy S
Burdan mı bahsediyosun yoksa benim bilmediğim başka bir yer daha mı var? Çok bişey anlaşılmıyo yani burdan. 1706710782325_1706710782314_0.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Gösterdiğiniz yerden bahsediyorum :)
Melih_A34
Active Level 8
Galaxy S
Müşteri hizmetlerini arayıp pil sağlığını öğrenmek istediğnii söylersen daha detaylı görebilirsin.
ErenA54_5G
Active Level 7
Galaxy S
Pili gidip mahaledeki samet abiye değiştirsen tabi orjinallik gider ama yetkili apple veya genius bara gidersen orjinal pil takılr ve samsunga gelince ben başka bişey için servise götürdüm orda dediler pil sağlına bakmamızı istermisiniz dedi bende tamam dedim daha 1 yıl dolmadı 95 pil sağlığım vat
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kaliteli yerden değiştirirsen her türlü işini gorur ama herşey paraya bakar kaliteden kaliteye farklılık gösteriyor Eren bir nevi Haklı söylüyor :)