- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar hepinizin bilgilenmesi için bir yaşadığım olayı anlatmak isterim bu güne kadar galaxy z fold 3 kullanıcısıydim ekran iç jelatini için 3 kere Mecidiyeköy kvk servise gittim elimiz de yok telefonu bırak biz yapar veririz dediler (3 -5) gün arası kalacakmış bir jelatin için siz sipariş geçin ben öyle geleyim dedim yok siz cihaz bırakmadan biz sipariş gecmiyoruz dediler harbiden de gecmediler sözünün erleri bir jelatin dahi sen telefonu bırakmadan söylemezler kvk servis harbiden çok çevreci neyse elinde olduğu bir gün gittim cihaz 30 dk sonra bana geri geldi eski jelatin çıkarılmaya çalışılırken ekrana siyah mürekkep akmış ertesi gün gittim kameraları izlemek istiyorum şifreyi kaldırdım bütün verilerim varken cihaz yukarıda yarım saat durup neden bana jelatin yok diyip geri gönderdiler madem jelatin yok neden cihaz yarım saat yukarı da kalıp eski jelatin çıkarılmaya çalışılmış neyse oranın müdürü de söz de yardımcı oluyormuş gibi biz yaparız ederiz merak etmeyin vs ben cihazı değiştirmek için sifirini talep etmek üzere oraya bıraktım 1 hafta geçti aradan samsung cihazın sifirini vermeyi kabul etmemiş onarım önermiş ben de cihaza ve servise gerçekten bıktığım için onarin dedim onarımı Ayın 7 sin de kabul ettim onaylandı Ayın 18 ine kadar ne arayan var ne soran arkadaşlar ben arıyorum beyefendiler öyle aciyor neyse 7 sinde onay verdiğim cihazı Ayın 18 in de samsungu arayarak dedim ki 20 iş günü hakkınız var diye illa sonun da mı göndereceksiniz dedim imei no dan baktı bana ne dedi biliyor musunuz? Sizin cihaz Ayın 7 sinde vermişsiniz Ayın 9 unda telefon onarilmis size haber vermediler mi diyor arkadaşlar cihaz 10 gün yattı kvk da ne arayan ne soran ne yazan ne çizen orada ki müdür beyefendi de benim şahsi no var 3 kere de ona sordum telefon ne oldu bakarmisiniz diye bakacam edicem diye o bile yardımcı olmadı ben aradım gittim şansa haberim oldu cihazı aldım yüz de 1 şarj bile yoktu demem o ki samsung alıyorsanız iyi bakın kvk ile çalışmaya devam ettikleri sürece hele ki Mecidiyeköy servis çok sorun yaşarsınız
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2023 11:53 AM in
Galaxy SMerhaba RDsGalaxy,
Paylaşmış olduğunuz konuyla ilgili tarafınıza özel mesaj gönderdik fakat tarafınızdan mesaj içeriğimize cevap gelmedi. Şikayet ve geri bildiriminiz için kullanıcı adınız ile birlikte bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.
https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-20-2023 12:40 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed