cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung vazgeçmediğim bir marka ama kvk servis rezalet

(Topic created on: 01-20-2023 12:39 AM)
RDsGalaxy
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar hepinizin bilgilenmesi için bir yaşadığım olayı anlatmak isterim bu güne kadar galaxy z fold 3 kullanıcısıydim ekran iç jelatini için 3 kere Mecidiyeköy kvk servise gittim elimiz de yok telefonu bırak biz yapar veririz dediler (3 -5) gün arası kalacakmış bir jelatin için siz sipariş geçin ben öyle geleyim dedim yok siz cihaz bırakmadan biz sipariş gecmiyoruz dediler harbiden de gecmediler sözünün erleri bir jelatin dahi sen telefonu bırakmadan söylemezler kvk servis harbiden çok çevreci neyse elinde olduğu bir gün gittim cihaz 30 dk sonra bana geri geldi eski jelatin çıkarılmaya çalışılırken ekrana siyah mürekkep akmış ertesi gün gittim kameraları izlemek istiyorum şifreyi kaldırdım bütün verilerim varken cihaz yukarıda yarım saat durup neden bana jelatin yok diyip geri gönderdiler madem jelatin yok neden cihaz yarım saat yukarı da kalıp eski jelatin çıkarılmaya çalışılmış neyse oranın müdürü de söz de yardımcı oluyormuş gibi biz yaparız ederiz merak etmeyin vs ben cihazı değiştirmek için sifirini talep etmek üzere oraya bıraktım 1 hafta geçti aradan samsung cihazın sifirini vermeyi kabul etmemiş onarım önermiş ben de cihaza ve servise gerçekten bıktığım için onarin dedim onarımı Ayın 7 sin de kabul ettim onaylandı Ayın 18 ine kadar ne arayan var ne soran arkadaşlar ben arıyorum beyefendiler öyle aciyor neyse 7 sinde onay verdiğim cihazı Ayın 18 in de samsungu arayarak dedim ki 20 iş günü hakkınız var diye illa sonun da mı göndereceksiniz dedim imei no dan baktı bana ne dedi biliyor musunuz? Sizin cihaz Ayın 7 sinde vermişsiniz Ayın 9 unda telefon onarilmis size haber vermediler mi diyor arkadaşlar cihaz 10 gün yattı kvk da ne arayan ne soran ne yazan ne çizen orada ki müdür beyefendi de benim şahsi no var 3 kere de ona sordum telefon ne oldu bakarmisiniz diye bakacam edicem diye o bile yardımcı olmadı ben aradım gittim şansa haberim oldu cihazı aldım yüz de 1 şarj bile yoktu demem o ki samsung alıyorsanız iyi bakın kvk ile çalışmaya devam ettikleri sürece hele ki Mecidiyeköy servis çok sorun yaşarsınız 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba RDsGalaxy,

Paylaşmış olduğunuz konuyla ilgili tarafınıza özel mesaj gönderdik fakat tarafınızdan mesaj içeriğimize cevap gelmedi. Şikayet ve geri bildiriminiz için kullanıcı adınız ile birlikte bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
22 Comments
yksuf
Active Level 7
Galaxy S
uykum geldi hocam eyw
RDsGalaxy
Active Level 1
Galaxy S
Uyu. Güzel kardeşim
M12_Note_4
Expert Level 5
Galaxy S
Te_no firmasının teknik servisinde teknisyen olarak çalıştım ve inan bana vd samimiyetime,oradaki hiç kimsenin umurunda değildi müşteri memnuniyeti!Batarya sökmek için buzlukta unutulan cihazların nemlenmesi ve sadece yazılımsal test yapılıp satışa sunulması mı dersin,batarya çıkmıyor diye telefonu masaya sert set vurulması mı dersin vb.daha neler neler!Özetle uzman olmayan ama uzman olmayan Baska birinin işe alması sonucu bastansağma çalışmaya alıştırılmış teknisyenler mahvediyor cihazları!
RDsGalaxy
Active Level 1
Galaxy S
Kardeşim bugün çok sevdiğim Z fold 3 u sattım s22 ultra aldım bir jelatin değiştiricez diye başıma gelmeyen kalmadı 1 yıl sonra başıma bu geldi garanti var diye yapmışlar telefonun kenarlarından tutkal akıyor bir de üst segment telefon hayatim da bu kadar rezalet bir servis görmedim içeri giren kavga gürültüyle ayrılıyor telefonun şarjı bir bile değil üzülerek telefonu verdim vallahi s22 ultra aldım marka benim için çok iyi ama samsungun acil kendi ekibini oluşturması Apple ile olan rekabetini bile iyi yönde etkiler
M12_Note_4
Expert Level 5
Galaxy S
Aramızda kalsın,sana bir sır vereyim.Samsungun basında Apple vaf o yüzden samsun habere Apple için müşteri topluyor😇!
RDsGalaxy
Active Level 1
Galaxy S
Vallahi Apple bu yazıları görüp eksi eksi elmaları götürüyordur keyifle
faneditionn
Active Level 8
Galaxy S
SAMSUNG REZALETTİR KARDEŞİM. ALMAYIN ALDIRMAYIN. ELMA ALIN KEYFİNİZE BAKIN NET 👍👍
RDsGalaxy
Active Level 1
Galaxy S
Katlanan bir teknoloji sahibi ol ama onu kvk denilen acemi bile hafif kalır işi bilmeyen şahıslara teslim et samsungun burada çok büyük hatası var bu cihaz yapılmış neden teslim alınmadı diye beni araya bilirlerdi veya servise sorabilirlerdi ben sordum ben cevap aldım arayıp sornasam cihaz öyle duracak
faneditionn
Active Level 8
Galaxy S
Kardeşim şu forumu her gün okurum falan hiç kullanmamış olsam kesinlikle almam samsung. Binlerce lira veriyoruz güncellemelerle mahvediyolar. Premium hissiyatı bile kalmıyor. Katlanan teknolojisi de berbat samsungun. Ortadaki çizgisi de aşırı derece de belli. İnovasyon olarak iyi olabilir ama uzun ömrü yok çok farklılık arayan kişilet kullanır katlanan telefonu. Satsan aldığın paranın çok çok altına satarsın. O yüzden APPLE.