cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'un müşterilerini umursamaması

(Topic created on: 03-27-2024 03:57 AM)
181 Views
teyyo
Active Level 8
Options
Galaxy S
Herkesin pek çok sorunu oldu. Pek çok sorunu da aynı anda neredeyse herkes dile getirdi. Örneğin s23 kullanıcı olarak yaşadığım pil sorunu ve durduk yere şarjın gitmesi sorunu, aylardır onlarca hata raporuna rağmen çözülmedi. Nfc ile alaklı sıkıntılar var, hata raporu bildiriyorum. Aynı sorunu bir sürü insan yaşıyor, sorun çözülmedi. Apple'nin dengi dedik, s23 aldık. Oneui 6.1 mucize olacak dedik, kırpıp veriliyor. Samsung a14 satınca mutlu oluyor. Millet, satıp iphone alacağım diyince kızardım ama herkes haklıymış. Geçen senenin amiral gemisi telefonuna her şeyi kırpıp vermek nedir ya? Müşteri tepkileri hiç mi kulağınıza gelmiyor? Arkadaşlar ben çevremden kimseye Samsung aldırmayacağım. Herkes iphone'ye geçsin. Ben ilk fırsatta rotayı Huawei'ye kırıyorum. Yani karşında apple gibi satış devi bir firma var. Adamlar ne yapsa en çok satıyor. Sen de iyi ki bir s24 ai çıkardın. Bizi de enayi yerine koydun. İlk fırsatta Samsunga veda. Gerçekten nefret ediyorum artık ya ortadoğu firması gibi oldu. 
16 Comments
ÇağlarS23
Active Level 7
Galaxy S
Bende de s23 var dediğin çok doğru.Amiral gemisi telefon alıyorsak premium hissetmeliyiz.Eski telefon A34'tü hız ve kamera dışında pek **bleep** olmadığını anladım S23'e geçince.Önemsenmiyoruz.
VEZİROĞLU
Active Level 5
Galaxy S
Bendeki basit bir internet browser sorununu bile çözemedi adamlar. Sanırım bu son SAMSUNG marka telefon alışım olacak!
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
S23 serisi kullanıcılarını keriz yerine koydular resmen. Kesinlikle haklısınız Samsung alınmaz.
zeto
Active Level 9
Galaxy S
Şunu diyim her firmada aynı bu durum bilinde iphonda kunlanlandım aynı sürüm aynı olsa bile önce ki yıl çıkanlara yaxılımsal farklar var android de samsung harici çöp servis vs samsung seven biride değilim ama en az sorunlu android yszılımlı iyi cihaz üreticisi oppo da kunlandım rezalet idi
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Kanka bende s23 ultra kullanıyorum %100 şarj 6 7 saat ancak gidiyor bunların işlemcisi snapdragon 8 gen 2 olduğu için şarjı yer orada ve hemde hızlı yer normaldir 6.8 inç ekran var telefon hızlı ve jet gibi daha ne olsunki 😁😁😁
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Sorun burada değil ki. Sorun en iyi iki telefon markasından birisinin en tepe modelini seçiyorsun. Ancak bazı problemler hem zamanında çözülmüyor hem de çözülecek mi belli değil. Bununla birlikte bir önceki yılın en tepe modellerine özellik kısıp vermek ciddi anlamda keriz yerine koymaktır insanı. İphone 14 ile 15 serisi arasında neredeyse **bleep** yok. Ancak konu bize gelince s24 serisinde saçma sapan bir kırılma söz konusu. Bu satış politikası olabilemez. Bu bildiğin insanları soğutmak.
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Tabiki Haklı Sebeplerin Var İnsanları Keriz Yerine Koyuyorlar Ama Bizde Mecburen İdare Ediyoruz Doğal Olarak Soğuyoruz Ama Samsung Arayüzüne Alıştığımız Ve Yazılımına Alıştığımız İçin Vazgeçmiyoruz Samsungdan Yoksa Samsung Çoktan Bitmişti Arayüz Ve Yazılım Güncelleme İşinde İyi Diye Birde Orta Segment İşlemcilerinin Hepsini Çöp Tenekesine Bağladılar A54 Alan Biri Yeni Çıkan Orta Segmentlere Bakmasın Bile 😁
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Pil sorunu nedir hocam bende s23 kullanıyorm öyle bir şikayetim yok nfc de aynı şekilde bende sorun yok? Ayrıca gen serisi çok güç tüketen işlrmciler (ortalama 8saat alıyorm )

6.1 kırpılmayacak nerde okuduysan yanlış okumuşsun bire bir alacak?

Huawei fp olarak çöp alınmaz Nova serisinin fiyatlarından haberin varmı ki Huawei yr çeviriyorsun rotayı?

Dediğin bazı şeylerde hakkın var ben s23 aldıysan en azından iphone 14 almış gibi muamele görmem lazım ama görmüyoruz orda haklısın ssmsung Türk Kullanıcılarına değer vermiyor malesef
0 Likes
23ultraa
Active Level 6
Galaxy S
6.1 kırpılacak hemde baya kirpilacak kardeşim.
0 Likes