Original topic:

Samsung'un kullanıcılarına verdiği değer

(Topic created on: a month ago)
457 Views
MehmetS24
Active Level 6
Options
Galaxy S
Bir güncelleme getirmeyi beceremiyorlar kaldı pazartesiye. Ayrıca zaten berbat bir yazılımı var çok bişey de eklemiyorlar düzetmiyorlar kullanıcıya kakalıyorlar. Hakaret bu resmen. Yıl olmuş 2026 amiral gemisi telefonunda bile kasma oluyor bu nedir arkadaş ? Kaç yıl oldu Quıck Panel kasma sorunu zaten duyduğuma göre 8.5'ta da devam ediyormuş. Eyvallah telefonun yapay zekası güzel, fotoğraf işlemesi falanda güzel ve ayrıca diğer android telefonlar gibi ios çakması yazılım da üretmiyorlar kendine has yazılımı da var çalıntı değil ama biz böyle bozuk yazılım kullanmak zorunda mıyız ya ? Şu animasyon işlerini beceremeyen bir tek Samsung var. Siz nasıl mühendislerle çalışıyorsunuz ben anlamıyorum ya. Hangi telefonu alırsam alıyim animasyon kasması yok bir tek Samsung böyle. Olmaz olsun böyle yazılım. Özellik bakımından dolu dolu bir telefon ve Apple'dan iyi bana göre hatta şu quick panel kasması, animasyonların kasması olmasa yazılımı da bana göre daha kolay ve hoş ama kesinlikle kullanım zevki eski İphone X'imde daha güzeldi. Bakalım One UI 9'da neler olucak yine başımıza bozuk yazılımı kakalayacaklar mı ? Zaten umudum yok One UI 8.5'tan bir tek şu görsel düzeltme var yapay zekaya yazıp görsel üzerinde istediğini yapma özelliği hoşuma gitti gerisi boş birşey olmuş.
26 Comments
S25cikadın
Active Level 6
Galaxy S
kullanma o halde bu kadar basit.
Galaxy S
Adam apple kalitesinde samsung kullanmak istiyor ve elestri yapiyor sizin gibi kafasini kuma gommesini istemeyin baskalarindan
MehmetS24
Active Level 6
Galaxy S
👏🙏
0 Likes
S24FE2400e
Active Level 7
Galaxy S
Hocam sana göre iyi olabilir ama Apple Samsungdan mobil cihazlarda çok daha iyi bir marka. Hatta telefonun kralı Apple kim ne derse desin gerçek değişmiyor.
MehmetS24
Active Level 6
Galaxy S
Hocam benim zaten eski telefonum İphone X'ti İOS'un yazılımı zaten daha iyi ben aksini iddia etmedim. Sadece Samsung bu animasyon işlerini falan düzeltse aslında İostan geri kalmaz demek istedim. Zaten aksini kimse iddia edemez İOS diye bir gerçek var kullandığım en akıcı arayüz 60 HZ olduğunu bile hissettirmiyordu.
enwalixS23
Active Level 6
Galaxy S
Quick panelde kasma olayi demek tek bende yokmus bu arada ciddi ciddi reklam cikmasa cinli yazilimlar daha iyi ki oem kilidini de kaldirdilar custom rom da kuramiyoruz kurtulalım
Galaxy S
Coloros abartmiyorum 10 kat daha iyidir rezil ui'dan 😁
enwalixS23
Active Level 6
Galaxy S
Oem kilit acmayi geri getirmezlerse samimi soyluyorum gider cinli bisey alirim
0 Likes
Galaxy S
Çinliler arkadaki ocak tasarimli dev gibi kameralari birakirsa simdi gider alirdim.