- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar, bu gönderide markalara biraz eleştirel yaklaşıcam ben. Bilmiyorum ama son 2 yıldır Sanki Samsung'un kafası karışık gibi mobil sektörde. Yani S25 lansmanını gördükten sonra bu kanıya kapıldım. Şöyle ki inovasyon gitgide azalmış durumda. Hiç heyecanlı değildi, telefonlar tanıtıldıktan sonra canlı yayından çıktım yani, yayın'ın %90'ı yapay zekaya ayrılmış resmen, teknik özellikler ise araya sıkıştırılmış paket paket 10 dk da anlatılıp geçilmiş çünkü kayda değer bir gelişme yok, ve bu yapay zeka da Google'ın bir ürünü :). Bu sadece Samsung'un sorunu da değil, Apple da aynı durumda. Ama Çinli markalar Lansman yapmasalar bile telefonları dolu dolu geliyor ve yazılımda da inanılmaz gelişmeye başladılar. Yeni özellikler sunuyorlar vs. Mobil Teknolojide tekilliğe doğru gidiliyor sanki bu da inovasyonu mu düşürüyor sanki. Yani bir marka çıkıp da Apple'ın 2009'da yaptığı gibi telefon tuşlarını kaldırıp dokunmatik ekranı getirerek tüm sektörü kökünden değiştirecek bir adım atmadığı sürece böyle devam edecek bu. Samsung ve Apple'ın durumu ne olacak böyle. Benim gibi düşünen var mı aranızda ?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy Sbir kaç yıla herşey patlak verir
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink