cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'un kafası karışık mı ?

(Topic created on: 4 weeks ago)
221 Views
BerkeS24Plus
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar, bu gönderide markalara biraz eleştirel yaklaşıcam ben. Bilmiyorum ama son 2 yıldır Sanki Samsung'un kafası karışık gibi mobil sektörde. Yani S25 lansmanını gördükten sonra bu kanıya kapıldım. Şöyle ki inovasyon gitgide azalmış durumda. Hiç heyecanlı değildi, telefonlar tanıtıldıktan sonra canlı yayından çıktım yani, yayın'ın %90'ı yapay zekaya ayrılmış resmen, teknik özellikler ise araya sıkıştırılmış paket paket 10 dk da anlatılıp geçilmiş çünkü kayda değer bir gelişme yok, ve bu yapay zeka da Google'ın bir ürünü :). Bu sadece Samsung'un sorunu da değil, Apple da aynı durumda. Ama Çinli markalar Lansman yapmasalar bile telefonları dolu dolu geliyor ve yazılımda da inanılmaz gelişmeye başladılar. Yeni özellikler sunuyorlar vs. Mobil Teknolojide tekilliğe doğru gidiliyor sanki bu da inovasyonu mu düşürüyor sanki. Yani bir marka çıkıp da Apple'ın 2009'da yaptığı gibi telefon tuşlarını kaldırıp dokunmatik ekranı getirerek tüm sektörü kökünden değiştirecek bir adım atmadığı sürece böyle devam edecek bu. Samsung ve Apple'ın durumu ne olacak böyle. Benim gibi düşünen var mı aranızda ?

5 Comments
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
Büyük çöküşün habercisi
bir kaç yıla herşey patlak verir
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy S
Gelecek daha çok Çinli markalarda galiba artık ama onlar da Apple'a benzeme yolunda ilerliyorlar. Umarım ders çıkarırlar bundan.
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
Teknoloji onlarda zaten...malezya singapur Hindistan slovak Polonya hollanda önemli yazılım mühendisleri katılım sağlıyor Çinli firma veya firmalara...önemli derecede bir sistem tasarlanıyor
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy S
Aynen hocam, Polonya hele ki bu konuda çağ atlıyor. Böyle giderse daha çok kaptırırlar fırsatları, geçen yılın yazında Apple 2 mühendisini Qualcomm'a kaptırdı bile, Apple da yediremeyip Qualcomm'a dava açmıştı, sonra 8 Elite üretilemeyecek algısı yapıldı ama gel gör ki dünyanın açık ara en iyi işlemcisi 😂
ienes
Expert Level 1
Galaxy S
Vivo one plus gibi markalar çok hoşuma gidiyor