cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung un dikkatine

(Topic created on: 08-07-2024 07:20 AM)
433 Views
UZUNYOLLU
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba Ben Sivas Merkez Vatan Bilgisayardan Samsung S24 + Cihaz Aldım Cihaz Çok Güzel Ama Tek Sorunum Ve Şikayetim Telefonum Aşırı Derecede ısınıyor Elvurulmayacak Derecede Isınıyor Oyun Oynarkende Aşırıderece ısınıyor şarj daykende Isınma yapıyor Ben Cihazımın Değişimini Rica Ediyorum Yoksa Paraiademin yapılmasını istiyorum Cihazın Değişimi Yapılmadığı Taktirde Yada Paraiadem yapılmadığı taktirde Tüketici hakları Mahkemesine Şikayet Edeceğim Cimer e Şikayet Edeceğim internetten baktım aynı cihazı Alan Kişiler Isınmadan Dolayı Şikayetçi

image

image

image

Bunlarda Aynı sorundan şikayetçi olan kişiler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba UZUNYOLLU,

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. 
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
15 Comments
Galaxy S
Yav kardeşim ısınacak tabi kullandıkça alışırsın okadar abartacak bir durum yok bende kullanıyorum ilk başlarda ısınıyordu şimdi normal her telefon ısınıyor s23ultra kullandım o daha fazla ısınıyor kullan sen bide oyun dedin cihazlar normal kullanımda ısınıyor oyunda fazla ısınması normal güncelleme kurulumda ısınması normal şarjda ısınması normal anormal bir durum yok yani
UZUNYOLLU
Active Level 1
Galaxy S
Senin telefon ney abi
0 Likes
Galaxy S
S24
UZUNYOLLU
Active Level 1
Galaxy S
Ama benim Cihaz ısındığında El Vurulmuyor Abi Senin kide öylemi
0 Likes
UZUNYOLLU
Active Level 1
Galaxy S
Sanki Patlayacakmış gibi Isınıyor
0 Likes
Galaxy S
Hayır dışarıda parlaklık sonuna kadar açık kullanıyorum ben ısınma normal
0 Likes
Galaxy S
1 tane magsafe destekli kılıf alın 1 tanede manyetik destekli soğutucu fan alın bitti gitti işte, benimde cihazım ısınıyor, bu havalar çok normal her cihaz ısınıyor, şikayet etmek yerine biraz çözüm arasak aslında işler çözülür
darkex
Active Level 10
Galaxy S
istedigin cihazi alip parlaklıgı yükseğe daya sıcakta oyun oyna her türlü ısınacaktır ısınmayan telefon yok kullanmayı bildiginizden de şüpheliyim benim s24 gram ısınmıyor
m1lfsh4ke
Active Level 3
Galaxy S
Nasıl ya s24 var bende de ısınıyor baya kılıftan hissediyorum sıcaklığı
0 Likes