cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung'un S Serisini Aşırı Şekilde Değiştirmesi

(Topic created on: 06-22-2024 01:04 AM)
155 Views
SamsungGalaxyTabA9Pl
Active Level 5
Options
Galaxy S
Samsung son 5 yılda S Serisini aşırı değiştirdi, nasıl mı? Gelin anlatayım:

image
2 0 2 0

Gördüğünüz telefon modeli Samsung S20 Ultra adlı Amiral Gemisi telefon modeli, bu cihaz normal Samsung'un S10 ve S10 Plus modelinden sonra gelen bir cihaz, zaten **bleep** bir sıkıntı yok. Sıkıntının başladığı yer aynı 2020 yılı.

image
Note 20 Ultra

Bu cihazda Samsung'un modeli, **bleep** ettiniz mi? Ne kadar da S23/S24 Ultra'ya benziyor.

image
S24 Ultra

Bu da S24 Ultra modeli, Samsung sanırım yeni tasarım bulamıyor, 3 modeldir aynı tasarımları yapıyor, S Serisinin amacı herhangi bir Kaleme sahip olmayıp, el ile yönetilebilir bir telefon olmak. Zaten 2011 yılında Note Serisi çıktı. Bence bu telefon S değil de Note Serisi bir telefon, S Serisi 2021 yılında durdu bana göre.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Solution
Galaxy S
Takoz gibi yapıyorlar hocam ya
Solution
AliEray
Active Level 4
Galaxy S
Tasarım olur özellik olur beğenen beğenmeyen elbette vardır. Ben beğenen taraftayım. Ultra adının hakkını veriyor çünkü. Dev qhd amoled bir ekran, bir zamanların devrim niteliğindeki özelliği olan s-pen, üst düzey kamera, yüksek depolama ve ram seçenekleri ile zamanının en iyi işlemcisi. Bana göre harika olmuş ultra modelleri ve tasarım olarak da hoşuma gidiyor. Tabii ki bu benim kendi fikrim katılmayabilirsiniz :)
Galaxy S
Tabii ki bende beğeniyorum hocam ama hep aynı tasarım ya, ondan. Normalde zaten tüm telefon markaları yapıyor.
0 Likes
Solution
AliEray
Active Level 4
Galaxy S
Haklısınız özellikle iphonelar için çok eleştirilen bir özellik tasarımlar son model amiral gemilerinde hiç değişmiyor neredeyse. Değişse bile küçük bir araştırmayla göreceğiniz üzere küçük android markaların tasarımları iğrenç. Bence onlardan kat kat iyi şu anki tasarım ama sizin de dediğiniz gibi belki değişebilir. Bir de belki ekran tazeleme hızı en az 144hz'e çıkartılmalı bence
Galaxy S
Aynen, Elma modellerinde zaten aynı yıllardır 2007'den beri, kasanın rengi falan değişiyor sadece.
0 Likes
Solution
AliEray
Active Level 4
Galaxy S
Özellikle 2019 ve sonrası için sadece imajından para kazanmaya çalışan ve gereksiz abartılan bir firma benim gözümde. Sadece yazılımı başarılı. Ama Samsung'un da yazılım akıcılık vs gibi konularda örnek alması gerekiyor kesinlikle ki zaten güncelleme süresini 7 yıla çıkartarak androidlerin en büyük problemini çözmüşler denebilir.
Galaxy S
Öyle hocam, sadece ben Elma hakkında burda konuşamam. Normalde çok savunmuşumdur 2 markayı da reklam savaşlarında, herhangi bir banlanma söz konusu olabilir belki de burada.
0 Likes
Solution
AliEray
Active Level 4
Galaxy S
Hocam forumun kurallarını tam bilmiyorum eğer firmanın ismi vs sıkıntı yaratabilirse hemen düzenleyeyim yardımcı olursanız :)
Galaxy S
Sağolun hocam, isterseniz kalabilir. Ben zaten çok gördüm hocam Apple'dan bahsedeni. Yani benim demek istediğim cihazların şusu iyi busu iyi falan dersek sıkıntı çıkabilir hocam onu diyorum, yoksa sıkıntı yok (Samsung-Apple Daha İyi Savaşları)
0 Likes
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Tasarım aslında hep aynı gibi, cihazlar da çok büyük. Kürek gibi. Her ne olursa olsun, Samsung'tan vazgeçemem.. 👍