cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung'un S Serisini Aşırı Şekilde Değiştirmemesi

(Topic created on: 06-22-2024 12:18 AM)
464 Views
SamsungTabA9Plus
Expert Level 3
Options
Galaxy S
Samsung son 5 yılda S Serisini aşırı değiştirdi, nasıl mı? Gelin anlatayım:

image
2 0 2 0

Gördüğünüz telefon modeli Samsung S20 Ultra adlı Amiral Gemisi telefon modeli, bu cihaz normal Samsung'un S10 ve S10 Plus modelinden sonra gelen bir cihaz, zaten **bleep** bir sıkıntı yok. Sıkıntının başladığı yer aynı 2020 yılı.

image
Note 20 Ultra

Bu cihazda Samsung'un modeli, **bleep** ettiniz mi? Ne kadar da S23/S24 Ultra'ya benziyor.

image
S24 Ultra

Bu da S24 Ultra modeli, Samsung sanırım yeni tasarım bulamıyor, 3 modeldir aynı tasarımları yapıyor, S Serisinin amacı herhangi bir Kaleme sahip olmayıp, el ile yönetilebilir bir telefon olmak. Zaten 2011 yılında Note Serisi çıktı. Bence bu telefon S değil de Note Serisi bir telefon, S Serisi 2021 yılında durdu bana göre.
Siz ne düşünüyorsunuz?

29 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yakında Nothing tasarımıyla gelirlerse şaşırmam 😅 ya da kumaş tasarımla. Tam adını bilmiyorum hocam yumuşak bir kapak tasarımı olandan bahsediyorum
Galaxy S
Biliyorum hocam, bende bekliyorum 😄
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy S

**bleep** degilmesinin ortakmısın ne bu fan boyluk zaten beş kurus etmez oldu telefonları bir güncelleme verdiler tlf aynı oldu

Galaxy S
Hocam fanboyluk derken? Ben burda bir telefon markasından bahsetmedim, bleep bir marka model değil hocam. Bir Türkçe kelime.
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy S
Bu markadanda soğudum androiddende soğudum sorunlar ya tlf dan yada androidden
dolphin56
Active Level 10
Galaxy S
Note serisini iptal edip s ultra serisini çıkardılar niye öyle bir şey yapyılar hiç anlamış değilim note serisinin bir ağırlığı vardı
Galaxy S
Keşke Note kalmaya devam etseydi, insanlara bir alternatif oluyordu en azından.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S21 ultradan beri aynı tasarım desek daha doğru olur s21 ultra daha oval hatlara sahip tabii ama kamera modülü birebir aynı sadece üzerinde çıkıntı var o kadar
Galaxy S
Aynen hocam.