Original topic:

Samsung'un Müthiş Oyun Özelliği

(Topic created on: 12-04-2025 09:33 PM)
245 Views
VuralPegasus
Active Level 7
Options
Galaxy S

Ben anlamıyorum Samsung bunu niye hiçbir yerde dile getirmiyor. Hatta kurcalamadan bile bulamazsınız, oyun oynarken bataryadan dolayı oluşan ek ısıyı sıfırlamak için sarja taktığınızda (PD destekli başlıkla) bataryayı kapatıp sadece başlıktan güç almaya başlıyor, harbiden müthiş özellik. Isı testini One ui 7 de yapmıştım onda derece, fps vs görünüyordu. Minecrfatta denedim, zaten mc optimizasyonu berbat bir oyun. Gerçekçi ışıklandırma modu artı 120 fps de oynadim tek başına 47 dereceyi gördü ve telefon harbi cayır cayır yanıyordu, başka bir günde PD başlıktan alıp yaptım sabit 43 derecede kaldı. Demeyin 4 derece ne **bleep** eder, telefon elde tutulmaz hale geliyordu ve fps 70-80 den fazla olmuyordu bununla beraber 100-110'a çıkmıştı. 

image

Bu adamların pazarlama mantığını ben hâlâ anlamadim, Apple da olsa kendini artık oyunculuğun zirvesi bir telefon olarak tanıtırdı. 

3 Comments
Chavellier
Active Level 6
Galaxy S
Reklam departmanı iyi değil
0 Likes
VuralPegasus
Active Level 7
Galaxy S
Bence ondan dolayı değil, sürekli olarak yeni birşey getirip başka birseyi iptal ediyorlar. One ui 7 de olan fps ve ısı paneli de kalktı mesela. Belki buda kalkar kafasıyla reklam verenler risk almıyordur. Yönetimle alakalı birşey olabilir.
0 Likes
Galaxy S
Katılıyorum ben de Fortniteda baya fa.rk gördum